|
||
| bende :MVO,Yalin,Emre Aydin [ bu kadar ] ben makedonyaliim , ondan baska albume sahip olamadim. | ||
|
||
mvö nün tüm albümleri dırec-tnin 2. albümü pinhaninin inandığım masallar,gripin hikayeler anlatıldı,manga,demirdemirkan 2004 istanbul....
|
||
|
||
Dünya Yalan Söylüyor...Nilin albümü vardı bide bütün kızlar toplandıkmıydı neydi.sonra birde Hande Yener-Aşk kadın ruhundan hiç anlamıyor albümü
|
||
|
||
| mvö tabi ki tümü düş sokağı sakinleri :üç,yaşadıkça sezen aksu:deliveren çelik:sevgilerimle,yol,affet,gariban nev:sen gibi |
||
|
||
| mor ve ötesi nin yaz,dünya yalan söylüyor,büyük düşler şebnem ferah ın kelimeler yetse,can kırıkları duman seni kendime sakladım yalın ın son albümü |
||
|
||
| mor ve ötesi duman cilekes sebnem ferah arctic monkeys panic at the disco korn ogün sanlisoy : : |
||
|
||
mor ve ötesinin tüm albümleri
|
||
|
||
| zakkum HIM placebo marilyn manson good charlotte mor ve ötesi |
||
|
||
| MORVE ÖTESİ=ŞEHİR,BÜYÜK DÜŞER,YAZ YAZ YAZ,GÜL KENDİNE,BIRAK ZAMAN AKSIN,DÜNYA YALAN SÖYLÜYOR;) | ||
|
||
| mvö hepsi şebnem ferah hepsi placebo meds candan erçtin (albümün ismini hatırlayamadım) 2002 senesindeydi hayko iki albümünüde .... evde bir sürü rock metal albümü var ki sayılamaz hepsini buraya yazmak imkansız nir kitaplığı kapsıyacak kadar rock ve metal albümü var tabbi ki hepside orjinal hiçbirzaman korsan almadım almamda korsana hayır |
||
|
||
| mvö-şehir-bırak zaman asın-gül kendine-dünya yalan söylüyor-büyük düşler-yaz single ı vega-hafif müzik 3.1-sabaha karşı daha alacağım çok var ama çok fazla albüm dinledim kuzenimde baya bi var malum
|
||
|
||
Elimde kalan Sakin olmam lazım
|
||
|
||
buyukdusler ve heutaissy [otesi
|
||
|
||
| mor ve ötesi albümleri buz_senin eserin şebnem ferah_can kırıkları üçnoktabir_sabaha karşı malt_kendi adını taşıyan ilk albüm gripin_gripin maNga_maNga emre aydın_afili yalnızlık |
||
|
||
| Mor ve Ötesi=Dünya Yalan Söylüyor,Bırak Zaman Aksın,Şehir,Yaz Yaz Yaz,Büyük Düşler,Gül Kendine... | ||