|
||
| Sizce unutamadığımız şarkılar nelerdir.... Ayrı zamanda kalbinizden silemediğiniz ŞaRkIlAr
|
||
|
||
| Barış akarsu nun şarkılarııııııııııı | ||
|
||
| çocukluğumun en sevdiğim şarkısı olarak hatırladığım bir şarkı vardır benim sibel alaş-adam .. ne zaman hatırlasam çocukluk günlerim aklıma gelir... |
||
|
||
| valla kerim tekin i çok severdim onun için karagözlüm,haykırsam dünyaya,kar beyazdır ölüm parçaları,yıldız tilbe&deniz erdoğan giden mi sürgün kalan mı,bir de tabi ki kazım koyuncu şarkıları unutulmaz bende | ||
|
||
| çelik,öyle bir geçer zamanki grup vitamin,ismail kazım koyuncu,işte gidiyorum başka gelmiyor aklıma. |
||
|
||
| çelik: hercai,dilberim,öyle bir geçer zamanki yıldız tilbe: delikanlım bir de gülşenin "hisset beni teninde" diye bir şarkısı vardı "hisset beni teninde dayan yüreğim sensizliğe haykırırım sana,aşkına kana kana isyanım sana yalnızlığa" diye bir şarkı |
||
|
||
| Geçenlerde grup koridorun bir şarkısını dinledim.. bu şarkının ismi haketmedim adlı bir parça çok hoşuma gitti.. bende iz bıraktııııı.... |
||
|
||
| Yalnız şunu da söyleyim grup koridorun değilmiş bu parçaa | ||
|
||
| bu şarkıyı Soner-Rüveyda-Ayberk söylüyor.şarkının adı "haketmedim seni" bende çok severim bu şarkıyı | ||
|
||
| bu şarkının sözleri onlara mı ait?? | ||
|
||
| Aranızda haramiler grubunu tanıyan varmıdır bilmem ama geçenlerde bu grubun mavi duvar şarkısı elime geçti.Bu grubu yeni tanıdım.Şarkıları güzell hele MAVİ DUVAR... DİNLEYİN!!!!! |
||
|
||
aslında eski pop şarkıları çok güzel...o zamanlar çok küçüktüm isimlerini bilmiyorum dinlesem hatırlarım
|
||
|
||
|
||
| Unutulmayacak bir grup MOR VE ÖTESİ | ||
|
||
| evet mavi duvarlar ın bu parçasını bende çok beğenerek dinliyorum zeYnEp22,zaten ses süper yaa sözleri hakkında bir bilgim yok herhalde onlarındır(haketmedim seni) |
||