|
||
| alsında bende 84 affet ve haykırsam dünyayaı çok seviyorum bir kalp kırıldıgında da süper yaa vs.. | ||
|
||
Goo Goo Dolls - Iris ![]() Avril Lavigne - Tomorrow ![]() Barış Akarsu ![]() Emre Aydın - Git
|
||
|
||
| Bon Jovi - Its My life | ||
|
||
| nadas-feridun düzağaç | ||
|
||
katılıyorum ... |
||
|
||
| Cocukluk yillarimda dinledigim sarkilar.. BARIS MANCO: Arkadasim Essek, Gülpembe, Daglar, Kol dügmeleri ve diger sarkilari Candan Ercetin: Yalan Burak Kut: Bebegim, Benimle Oynama Mustafa Sandal: Araba, Beni aglatma, Bu kiz beni görmeli ve Jest oldu
|
||
|
||
unutamadigim sarki: mvö'nin tüm sarkilarii , he bide orhan babadan batsin bu dünya
|
||
|
||
| soner arıca-adın bahardı,kusursuz aşk.. bir de barış abinin: hayır ve güle güle oğlum |
||
|
||
| şebnem ferah yağmurlar |
||
|
||
| joan jean-i love rockn roll nirvana-smells like teen spirit şebnem ferah-sigara b.özlemi-sözlerimi geri alamam aklıma bu kadarı geliyor şimdilik |
||
|
||
| şebnem ferah - yağmurlar duman - herşeyi yak |
||
|
||
| mvö-bir derdim var,cambaz duman-herşeyi yak şebnem ferah-vazgeçtim dünyadan |
||
|
||
| demet sağıroğlu-arnavut kaldırımı....geçmişe dönüyorum bu şarkıyı dinlerken ve klibi izlerken.. | ||
|
||
| bir tane şarkı vardı.. dayanamam ben bu son gidişine alışamadım sensizliğe diye... kimin söylediğini unuttum ama bende ne zaman dinlesem çocukluğum gelir aklıma... |
||
|
||
bir tane şarkı vardı.. sibel bilgiç-alışamadım..bende severim bu şarkıyı dayanamam ben bu son gidişine alışamadım sensizliğe diye... kimin söylediğini unuttum ama bende ne zaman dinlesem çocukluğum gelir aklıma...
|
||