|
||
| sibel alaş- adam,barış manço nun tüm şarkıları... | ||
|
||
| Metallica-The Unforgiven II | ||
|
||
| şebnem ferah'tan ünzile... | ||
|
||
bir tane şarkı vardı.. sibel bilgiç-alışamadım..bende severim bu şarkıyı dayanamam ben bu son gidişine alışamadım sensizliğe diye... kimin söylediğini unuttum ama bende ne zaman dinlesem çocukluğum gelir aklıma... ![]() evet ya ne sarkidir bu.. hep dinlerim.. unutulmayanlardan..
|
||
|
||
ilhan şeşen-rüzgar ah ah eski şarkılarr
|
||
|
||
| leman sam : anladım ki,masal perisi,gönül...kısaca leman sam şarkıları.. |
||
|
||
| offfff saymakla bitmez.ama ne acayptir ki şu an hiç biri aklıma gelmiyor | ||
|
||
| vega - ankara aslı - uslanmak bilmedi hayat |
||
|
||
| Barış Manço - Gesi Bağları, Gülpembe, Dağlar dağlar, Sarı çizmeli mehmet ağa - Cem Karaca- Tamirci çırağı | ||
|
||
| cCem Karacanın ''Islak ıslak,ceviz ağacı'' şarkıları unutamadığım şarkılardır. Bir yerde duyduğum zaman çoğu insan gibi tekrar etmeye başlarım | ||
|
||
| BARIŞ MANÇO ŞARKILARI | ||
|
||
| ezginin günlüğü-1980 barış manço-unutamadım leman sam-gönül_masal perisi |
||
|
||
vitamin grubunun şarkıları
|
||
|
||
offfff saymakla bitmez.ama ne acayptir ki şu an hiç biri aklıma gelmiyor aynen..gelmiyor aklıma şu an ama Kerim Tekin, Barış Manço ve Barış Akarsu şarkıları başı çekiyor sanırım.. |
||
|
||
tarkan'ın her nerdeysen diye bir şarkısı var.tarkanı sevmesemde o şarkısı bende garip şeyler uyandırıyor..unutamıyorum şarkıyı bi türlü eskiden gece gündüz dinlerdim ve normal tarkan parçalarından çok farklıdır dinleyin bence tarkan iğğğk deyip geçmeyin bu şarkı ciddiyim müthiş ![]() şebnem ferah'ın sigara şarkısını asla unutamam bide klibini izlerdim hep üstüste bayılırdım saçlarına ve kıyafetlerine..klibi o kadar çok izleyince şarkıyıda unutamıyorsunuz ![]() birde teomanın kupa kızı sinek valesi var...asla asla asla teosuz asla...klibi animasyon olduğu için izlerdim hep..şarkıya da o zamandan beri hastayım ![]() küçükken birde kerim tekin çok dinlerdim onu ve şarkılarını hiç unutamam bende büyük iz bıraktı... ![]() ve asıl hayatımın şarkısı candan erçetin-gamsız hayat...
|
||