|
||
| sweet child o'mine knock'in on heaven's door ben şarkımı söylerken(bu aşk fazla sana) hayat...bir derdim var smells like teen spirit bring me to life give me smt to kill the pain |
||
|
||
| Bütün Mor ve Ötesi şarkıları, Teoman-Gönülçelen,İstanbul'da Sonbahar,17, Şebnem Ferah-Gözlerimin Etrafındaki Çizgiler,Ben Şarkımı Söylerken,Mayın Tarlası,Deli Kızım Uyan,Hoşçakal, Gripin-Hiç Gelme Gideceksen,Zor Geliyor, TNK-Kalpsiz. |
||
|
||
| ... "senden başkasını seven DELİdir..." adını unuttum, burası iyi ama........................ |
||
|
||
| gripin ve pamelanın zor geliyor şarkısı | ||
|
||
George Micheal - Careless Whisper benim hiç unutamadığım parçalardan.söyleyen adam sonradan bozmuş kendini ama şarkı büyüleyici. bilmeyen yok zaten unutulmayan olması da doğaldır.
|
||
|
||
| Teoman_ Gönülçelen-17 | ||
|
||
| bir derdim var hala tek parçamdır. unutulmaz... | ||
|
||
| Sana bilmediğim bir şeyi söyleyemem, bring me to life, another brick in the wall (ama KoRn'dan), can kırıkları, bir derdim var, sevda çiçeği, ayıp olmaz mı, böyle kahpedir dünya, did my time, coming undone, nothing else matters, as i am... diye devam eder. | ||
|
||
| Mirkelam-Hatıralar | ||
|
||
| taner-bu kalp seni utur mu? | ||
|
||
| coldplay-the hardest part my chemical romance-helena my chemical romance-i am not okey mor ve ötesi-23 |
||
|
||
| Unutamadığım ve asla unutamayacağım ilk şarkı; KÜÇÜK SEVGİLİM sonra; Duman - Seni Kendime Sakladım Duman - Bal Vitamin - İsmail Vitamin - Sen Yoksun Ya Çok Yazık |
||
|
||
| Rüzgar-Zifiri şarkıyı bilen var mı bilmiyorum ama ben çok seviyorum bu şarkıyı..sözler depresif off
|
||
|
||
Şampiyonlar Ligi Müziği
|
||
|
||
| 110 un bütün şarkıları.. mor ve ötesi--hayat..sevda çiçeği..eksik..bir derdim var..23..... duman--yalnızlık paylaşılmaz..yanıbaşımdan..yürekten.. barış mançonun tüm şarkıları... teoman ve şebo şarkıları... daha vardır ya ne biliyim...unutulmazki bunlar..
|
||