|
||
Şampiyonlar Ligi Müziği
|
||
|
||
| 110 un bütün şarkıları.. mor ve ötesi--hayat..sevda çiçeği..eksik..bir derdim var..23..... duman--yalnızlık paylaşılmaz..yanıbaşımdan..yürekten.. barış mançonun tüm şarkıları... teoman ve şebo şarkıları... daha vardır ya ne biliyim...unutulmazki bunlar..
|
||
|
||
gençkan - kendimi kontrol edemiyorum ahahahha
|
||
|
||
| ceza - medcezir ogün sanlısoy - saydım mor ve ötem - hemen hemen hepsi... |
||
|
||
| kurban-ben | ||
|
||
| MOR VE ÖTESININ tüm sarkilari ve ayna (kücüken albümü vardi , hatirlamiyorum , cok seviyordum) | ||
|
||
| Vega - tadın kaldı | ||
|
||
demet sağıroğlu-arnavut kaldırımı....geçmişe dönüyorum bu şarkıyı dinlerken ve klibi izlerken.. onu nasıl unuturum? ![]() severdim o şarkıyı. bir de tarkanın ölürüm sana'sı vardı
|
||
|
||
| 110 un bütün şarkıları kurban-yalan dostum-dur gitme feridun düzağaç-beni unutma tnk-kalpsiz 84-yüzün varmı_? gece-aşıkmıyız? gripin-karışmasın kmseler ... |
||
|
||
| Küçüklüğümde arnavut kaldırımları diye bir şarkı vardı onu çok seviyorum | ||
|
||
| sebnem ferah - sıgara mustafa sabdal vardı aya benzer... barıs manco tum sarkıları.. aklıma daha gelmıyo ama kucuklugumde pop sarkı soyleyenler adam gıbıydı sımdıkı gıbı degıllerdı ve hepsı de cok guzeldı.. gunumuzun bazı popcularına seslenıyorum : ınsan olamıyosanız barı ınsan taklıdı yapın... onları sımdı dınledıkce muzıkten soguyorum yanı ya
|
||
|
||
| Eagles - Hotel California The Clash - Rock the Casbah Pink Floyd - Wish you were here John Lennon - imagine Bob dylan - One more cup of coffee -------------------------------------------------------- |
||
|
||
| Grup Vitamin- Al Aşkını Sok Gözüne al aşkını sok gözüne gözüne görüşmeyelim güzelim üstüme gelme alkollüyüm sonra kötü üzerim ![]() bu aralar nasıl dinliyorum anlatamam ..
|
||