|
||
bu sarkıda cok hoss yaa
|
||
|
||
Benim Mor ve Ötesi ni en çooook seVdiren şarkıdır...Bu şarkıyı dinlerken dalıp dalıp derin derin yerlere daşıon sora çırpınarak anca çıkıon...Kalbi olanlar dinlemesin
|
||
|
||
| hep bunu söylüyorum ama napim..her sözleriyle beni anlatan bir şarkı daha..özellikle hayatın monotonluğundan sıkılıp dayanamadığım zamanlarda dinlediğim bir şarkıdır kendisi.. | ||
|
||
| yine keyfim yok, hiç ışık yoookkk,yine HAYAT yok etrafımda.. bu ben miyim,hayal miyim..._??? |
||
|
||
ama hep aynı dertler hep aynı hep aynı sözler hep aynı hep aynı sıkıntı zarar verir süpper sözler valla şarkı süpper
|
||
|
||
| muhteşem bir şarkı geçen yaz tatilinde durmadan bu şarkıyı söylemiştim harka ötesi ben kimim,nerdeyim çok tuhaf bir yerdeyim içimde çok büyük bir şeyler var...
|
||
|
||
| szöleri çok güzel olan bi şarkı | ||
|
||
| sözleri süpper..kendimi buluyorum bu şarkıda... ama ...hep aynı dertler hep aynı..... |
||
|
||
| hep aynı sıkıntı sara gerçeği ......... içimde çok büyük bişiler var................... evt hayat hep aynı ne kadar doru sözler
|
||
|
||
| süper süper süperrr ...çok güsel yaaa..üstüste bıkmadan dinliyorum..çok güsel, çok mütiş ,çok mükemmel ... bide bi yerde harun sesini inceltiyomu ne garip bişe yapıyo..orası çok güseell her yeri çok güsel
|
||
|
||
| Çok mantıklı, anlamlı bir parça...Hayatın içinden . | ||
|
||
| erkekler; hep aynı. kadınlar; hep aynı hep aynı hep aynı.. nedense zuhal olcay ın bu şarkısı geldi aklıma
|
||
|
||
| çok güzel bir şarkı mvö dediği gibi herşey hep aynı... |
||
|
||
çok güzel bir şarkı mvö dediği gibi herşey hep aynı... hiç birşeyin değişmeyeceğini tekrar tekrar hatırlatan harika sözlerr
|
||
|
||
| yine keyfim yok, hiç ışık yok yine hayat yok etrafımda ne haldeyim, hayal miyim aslında kimseye zararım yok ama... hep aynı dertler hep aynı hep aynı sözler hep aynı hep aynı sıkıntı sarar ben kimim, nerdeyim çok tuhaf bir yerdeyim içimde çok büyük bir şeyler var odam soğuk, sesim pişman elimden hiçbir şey gelmez oldu bu ben miyim, hayal miyim aslında gerçek bir sorun yok açıklamaya gerek yok...şarkının ismi bile yetiyor... |
||