|
||
Hiç Bir Güç Bana Bu Şarkıları Dinletemez ![]() İsmail Y.K Levent Yüksel PopCorn Mustafa Sandal Tarkan ..... Daha Çok var. Çilekeş ve Vega'yı Sevmeyen Kişilerde varmış ilginç.1 tane Müziklerini Dinlediler mi acaba. |
||
|
||
geçen gün ismail yk dinledim. neden herkes dinlemesin ki? süper yani. hiç o kadar güldügümü hatırlamıyorum yerlere yattık. cmylz halt yemiş
|
||
|
||
geçen gün ismail yk dinledim. neden herkes dinlemesin ki? süper yani. hiç o kadar güldügümü hatırlamıyorum O kaş göz hareketleri acayip komik şarkı söylerken.. yerlere yattık. cmylz halt yemiş ![]()
|
||
|
||
| avril lavigne evanescence emre aydın |
||
|
||
| yıldız tilbe serdar ortaç gülşen ismail yk ibrahim tatlıses gülben ergen hande yener istanbul attack |
||
|
||
ismail yk ... yıldız tilbe ... orhan gencebay ... ibrahim tatlıses (böö)
|
||
|
||
| dumandan nefret ediyorum iğrenç bence | ||
|
||
| ege çubukçu fuat |
||
|
||
o kadar çok var ki saymaya başlamasam iyi olucak
|
||
|
||
| grup hepsı aslaaaaaaaaaaaaaa | ||
|
||
| s.o.a.d gökçe kıraç ismail yeka seray sever,hilal cebeci...vb. o kadar çokki hele şu yeni çıkanlar of insanı çileden çıkartır sıralama yapıyım dedim ama yok olmuycak daha çok var
|
||
|
||
| REDD HEPSİ MURAT BOZ GÖKHAN ÖZEN GÖKÇE ASLI AYLİN ASLIM DUMAN MANGA ZAKKUM |
||
|
||
Sefarad
|
||
|
||
| şöyle yazılanlara baktımda benim neden yok diye bi soru takıldı aklıma ama illaki isim isteniyorsa hande yener derim bir de gülşen...evet evet gülşen | ||
|
||
| gülşen,hepsi,aydilge,seferad,ismail yk,elif turan.....oo say say bitmez her gün yeni "asla" lar türüyor! | ||