|
||
rap, pop, arabesk, fantezi midir nedir işte onları asla dinlemem ![]() bende sadece rock ve metal dinlerim başka müzik türü tanımam |
||
|
||
cankan,4yüz,hepsi ıyhhk!! sen cankanı begenmıyorsun ama o seni begeniyor mu insanlara saygın olsun biraz
|
||
|
||
| kesinlikle system of a down! Atatürk'e hakaret eden bir şarkıları var, ben öyle bir grubu neden dinleyeyim?bir de kendini pop müzik veya r&b müzik yapıyor zanneden insanlar... örn:murat boz,hepsi,4yüz,demet akalın vs. rock kategorisinde ise: grup 84,emre aydın(ıyy!),... öyle uzuyor işte |
||
|
||
| demet akalın,gülşen,serdar ortaç,funda arar.... | ||
|
||
| 4 yüz murat boz aydilge hiç dinleyemem dinliyecegimi düşünmüyorum | ||
|
||
| ibrahim tatlıses ve benzerleri.... ismailky demet akalın gülşen izel ve benzerleri... gökhan özen ve benzerleri... duman... |
||
|
||
birini unutuonuz ya DEMET AKALIN hayraniyimdir , bos kadin.
|
||
|
||
| CanKan Hepsi Ismail YK Selcuk Sahin Mustafa Güngece say say bitmez.. |
||
|
||
| Hepsi,Murat boz,Kirac,KeremCem,CanKan,IsmailYK | ||
|
||
4 yüz müslüm gürses |
||
|
||
etkin,cankan,ismail yk,kemal doğulu,hande yener,demet akalın,gülşen,4 yüz,hakan taşıyan,ibo.off daha tonlarca war
|
||
|
||
keremcem - ismail yk - - fatih yürek - hande yener - serdar ortaç vs vs daha çok var da ..
|
||
|
||
| Hepsi-50 Cent-4 Yüz asla dinlemem | ||
|
||
| konuyla hiç alakası yok ama şu kuş sesi gibi öten kapı zillerine asla diyorum .çok sinir bozucu .. 2004 ün bir yabancı şarkısı vardı papi chulo galiba adı ...iğrençti hatta rezaletti şarkının içinde tuhaf inleme sesleri vardı ve her mekanda çalıyordu ... demek ki müzik kültürüyle ,toplumsal kültürün büyük bir bağı , ilgisi var ..bize tersti o şarkıya benzeyen şey. |
||
|
||
konuyla hiç alakası yok ama şu kuş sesi gibi öten kapı zillerine asla diyorum .çok sinir bozucu .. 2004 ün bir yabancı şarkısı vardı papi chulo galiba adı ...iğrençti hatta rezaletti şarkının içinde tuhaf inleme sesleri vardı ve her mekanda çalıyordu ... demek ki müzik kültürüyle ,toplumsal kültürün büyük bir bağı , ilgisi var ..bize tersti o şarkıya benzeyen şey. O şarkıyı hatırlıyorum ama sanki daha eskiydi belki de değildir.. Komikti ya
|
||