mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Yerli Sanatçılar

Konu: BEDÜK

Sayfa: [ 1 ]

kaygusuz 06.10.2007 10:15:48
Bedük:
2004'te "Son sigaramsın, veremem ellere, ne bana yar olursun, ne de yaban ellere" sözlü "Son Sigaram" isimli şarkısıyla iyi çıkış yapan Serhat, "Bedük" ismiyle yeni albümü "Even Better - Çok Kişilikli Gösteri"yi Seyhan Müzik etiketiyle müzik marketlere sundu...
Dünya standartlarında hazırlanmış olan dans albümü dokuz İngilizce, dört Türkçe ve iki remix'ten oluşuyor. Şarkıların sözü ve bestesi Bedük'e ait, masteringleri ise Çağlar Türkmen tarafından Sestrem stüdyolarında yapıldı.
Albümün ilk klibi albümdeki bir çok hit parça arasından ve uzun tartışmalardan sonra "MY Woman" adlı parçaya çekildi. Miller Music Factory'in sponsorluğunda çekilen klibin yönetmeni Hayal Mahsulleri Ofisin'den Murat Küçük. Bir çok görsele yer verilen klipte profesyonel dansçılar yer aldı ve klip animasyonlarla beraber 18 günde tamamlandı

http://www.bedukonline.com/

kaygusuz 06.10.2007 10:17:13
bu my woman videosuna bitiyorum ya harika yapmış bedük bu sene rock'ncoke taizledim harikaydı bana göre.
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=AwXgsIui-c0" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=AwXgsIui-c0</a>

Ssimsiyah 11.10.2007 17:33:46
bnde my woman şarkısını çok beğeniyorum yha...

toprak 12.10.2007 22:50:06
keşke serhat olarak kalsaydı..

ahmet347 17.10.2007 16:11:22
süper bencede. Smiley takdir ettigim sanatçılardan.

kaygusuz 03.01.2008 19:11:38
Bedük İndigo'da!
Bedük, yarın akşam İndigo'da! Yıllardır esinlendiği; funk, disco ve house türlerini kendi yorumuyla sunan Bedük'e, sahnede 5 kişilik ekip eşlik edecek.
Tarih: 4 Ocak Cuma
Yer: Indigo
Saat: 23.00
Bilgi için: 0212 244 85 67

ordinaryus 07.02.2008 13:25:18
pek beğenmiyorum sanırım müzik tarzı bana hitap etmiyor Undecided

kaygusuz 24.06.2008 21:52:10
Klibini öğrenci çekti   

Bedük, yeni klibi "Heartbreaker"ı Sinema-TV Bölümü öğrencisine emanet etti.

Türkiye'de elektronik müziğin başarılı isimlerinden Bedük, "Even Better" adlı son albümünün yeni klibi "Heartbreaker"ı Bilgi Üniversitesi Sinema-TV Bölümü öğrencisi geleceğin yetenekli yönetmen adaylarından Taylan Mutaf'a emanet etti.

Elektronikayı funk ve disco ile buluşturarak dans müziğe yeni bir soluk getiren Bedük, müziğini ve kendisini de yakından takip eden Taylan Mutaf ile daha önce tanışmış ve vizyonunu çok beğenmişti. Mutaf okulu bitirme projesi olarak kendisine bir klip çekmeyi teklif ettiğinde bundan dolayı çok mutlu olan Bedük, verimli bir çalışma gerçekleştirdi. MMF'in sponsorluğunda çekilen ilustrasyonlar ve animasyonlarla süslü klipteki 'kalp kıran' kızlar görüntüsünü İTÜ’de moda tasarımı okuyan gençler yaptı. Klip, önümüzdeki hafta içinde tüm müzik kanallarında izlenebilir. Bu arada Bedük, Ekim ayında yayımlanması planlanan yeni albümünün kayıtlarına devam ediyor

+++KoRn+++ 24.06.2008 21:54:04
pek beğenmiyorum sanırım müzik tarzı bana hitap etmiyor Undecided

çorap 01.07.2008 03:04:11
Bedük:
2004'te "Son sigaramsın, veremem ellere, ne bana yar olursun, ne de yaban ellere" sözlü "Son Sigaram" isimli şarkısıyla iyi çıkış yapan Serhat,
işte buna şok oldum. Shocked Shocked o serhat hani şu "yanına korlar mı adam seni koparıp acıtmazlar mı beni nafile"şeklinde giden sanırım "adam" isimli şarkının coverını yapan serhat.hatta o coverı da epey severim,hala dinlerim.bedük'ü gördüğümde bir göz ısırması olayım vardı ama kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi sanırım. Cheesy çok iyiymiş bu ya,bunu öğrendiğim iyi oldu:).better than my baby'ye bayılıyorum,klibini izlemeye de Grin gerçi klibin çok orjinal olduğunu söylemesiyle klibin direkt fight club kaynaklı olması arasındaki çelişki beni biraz dumur etse de canlı izlemek istiyorum bu adamı ya.röportajlarında canlı peformasnlarının çok değişik ve sürprizlerle dolu olduğunu söylüyor.eğlenceli bir tip,hoş,iyi ya Roll Eyes

Sayfa: [ 1 ]