|
||
| Mutlaka izleyenler vardır.Hatırla sevgili ve Yaprak Dökümünden başka bir dizi izlemeyen ben bir de bunu ziliyorum daima.Genco.Turkish supermanimız.Pardon süpürmanimiz. Tabii aslında diziyi izlememin asıl nedeni Genco değil.Hazal Kaya.Bilmeyenler vardır.dizideki genconun kardeşi özge rolündeki kız.Bir insan hem gothic hem rockçı hem de bu kadar güzel olabilir mi ya.Bir de ilginçtir.1990 doğumluymuş. Bakın görecekseniz.İleride bir gün onunla evleneceğim.Devrimci çocuklarımız olacak.İlk erkeğin adını Devrim koyacağız. ![]() |
||
|
||
ilk bölümünü izledim sadece bu dizinin..yani pek ilgimi cekmedi.. genco masallah devrimcinin dedigi gibi süperman. heryere kosuyor yardim etmek icin.. bununda zaten sadece bir dizide mümkün oldugunu düsünüyorum..Bakın görecekseniz.İleride bir gün onunla evleneceğim.Devrimci çocuklarımız olacak.İlk erkeğin adını Devrim koyacağız. devrimci bir tanisikliliginiz mi var yoksa tamamen hayal ürünümü..![]() |
||
|
||
| İnşallah bir gün gerçek olacak bir hayal. Allah büyük.Teravihe gittim.bol bol dua ettim. |
||
|
||
devrimci şimdi sanada hak vermek lazım. kız gerçekten çok güzel. umarım hayalin gerçek olur.
|
||
|
||
devrimci şimdi sanada hak vermek lazım. kız gerçekten çok güzel. umarım hayalin gerçek olur. İyi dileklerin için teşekkürler dostum.
![]() |
||
|
||
sıkıcı olmaya başladı ya izlemiyorum daha...ama rockçı kıza bayılıyorum ya...
|
||
|
||
okullar olduğu için izlemiyorum ama güzel bir diziydi ordaki kız da gerçekten çok güzel
|
||
|
||
benim o kizdan cok ilgimi genco cekiyor ama yinede izlemiyorum..
|
||
|
||
| Hazal Kaya ortaokulda bizim okuldaydı şuan 17 yaşında o zamanlar sarı saçları vardı ve tel takıyordu hatta bizim köşede oturuyorlardı taşındılar sonra ama eski haliyle yeni hali çok farklı yani =) | ||
|
||
of ya o kız bir içim su bende bayılıyorum ona .yanlış anlamayın canım herhalde erkek olsaydım aşık olurdum yani o manada dedim .devrimci bulmuşsun sen hadi hayırlı olsun .sıra bizde şimdi
|
||
|
||
İnşallah bir gün gerçek olacak bir hayal. Allah büyük.Teravihe gittim.bol bol dua ettim. !!
|
||
|
||
diziden basından berı nefret edıorum hele o genco tıpı benı gıcık edıo
|
||
|
||
| hiç bir bölümünü kaçırmadım bu akşam da kaçırmaya niyetim yok süper bi dizi | ||
|
||
Hazal Kaya.Bilmeyenler vardır.dizideki genconun kardeşi özge rolündeki kız.Bir insan hem gothic hem rockçı hem de bu kadar güzel olabilir mi ya.Bir de ilginçtir.1990 doğumluymuş. ![]() ben teklifi ettim bile düşünüyor ![]() sen daha hayal kur ![]() şaka bi yana umarım gerçek olur ![]() (90 doğumlu olmasına çok şaşırdım yaa ağzım açık kaldı )
|
||
|
||
yazın başladı izliyordum ama okul falan dersler biraz zorlaştı gerçi haftasonu ama engelleri oluyo bende ordaki özge karakterine hayranım erkek olsam aşık olurdum heralde
|
||