|
||
genconun bir türlü kavuşamadığı katil mütahitin kızı var ya..o kız beni öldürüyo resmen..dizi başlıyo aynı mimik bitiyor aynı mimik..bir insan kaşını gözünü hiç mi oynatmaz ya..ve bu kız başrol oynuyor..
|
||
|
||
| ben bir tv kolik olduğum için nerdeyse bütün dizileri izliyorum :)gencoyuda | ||
|
||
| ilk bölümünden beri izlemeye başladım.genelde izliyorum yani başka bir işim olmazsa falan. | ||
|
||
en sonunda özge gercekleri ögrendi ama ya. . |
||
|
||
ovv genco dedinizmi akan sular durur.Türkish Kılark Kent
|
||
|
||
dizide ki ikizlerde 17 yaşındalar bir röportajlarında okumuştum ve çok şaşırmıştım
|
||
|
||
genconun bir türlü kavuşamadığı katil mütahitin kızı var ya..o kız beni öldürüyo resmen..dizi başlıyo aynı mimik bitiyor aynı mimik..bir insan kaşını gözünü hiç mi oynatmaz ya..ve bu kız başrol oynuyor.. ![]() toprak'a katiliyorum.. ruh gibi kiz ya.. cok mu aramislar basrol icin.. ![]() ben bile daha iyi oynardim be..
|
||
|
||
| rockcı ozge SUPERSİNNNNN |
||
|
||
| ay ewett çok güzel kız film de güzell ama gittikçe sapıtıyoo | ||
|
||
| Sadece ilk bolümünü baştan sona izledim.Reklamlarda gorüyorum iyice civisi cıktı dizinin. | ||
|
||
eskiden izliyodum ama sIkmaya basladi artik. Hazal kaya gercektende cok güzel bi kiz
|
||
|
||
| denk geldikçe bende izliyorum pınar rolünü oynayan kız gerçekten rolünü çok güzel yapıyor | ||
|
||
Bana göre hayatımda gördüğüm en saçma dizilerden biri Tabiki izleyenler izlere zevk meselesi kimsenin zevkine bişi diyemem ama bana çok saçma bi dizi gibi gelio
|
||
|
||
ya o başroldeki kıza sinir oluyorum ama özge çook güzel..maşallah..
|
||
|
||
| Abarttılar iyice...izlemiyorum. | ||