|
||
| evet benim mor ve ötesi diyince aklıma gelen şarkı güne kahveyle başladım ağzım kuru zihnim açık beyaz camda görüntüler hepsi o kadar dürüst ki hayatımdan çok memnunum aşk bitti aşk aptallıktı bir de sigarayı bıraksam kimse tutamaz beni artık küçük şeyler sevindirir ruhumu hayal bile edemezdim ben bunu daha mutlu olamam daha mutlu olamam yağmurlu bir akşamüstü radyo açık, köprüdeydim derken bir anda farkettim başka bir hayat yok ki durdum sustum gülümsedim gözümü açtım ben değiştim kızdınız, siz haklıydınız artik size gerek yok küçük şeyler sevindirir ruhumu hayal bile edemezdim ben bunu daha mutlu olamam daha mutlu olamam (bu akşam) |
||
|
||
eet benim mor ve ötesi diyince aklıma gelen şarkı krm_özyegenn cok sever bu sarkıyı bu da mı yokmus iiiki actınnsüper bi sarkıdır calması da zevklidir
|
||
|
||
evet klibini bende sevmiyorum >:(ama şarkı çok güzel çok severek dinleriim
|
||
|
||
bakın yani bu şarkı benim için "güne kahveyle başlama" sebebidir..hergün.
|
||
|
||
| bu şarkıyı ilk dinlediğimde öyle enerji dolmuştum ki bu enerjiyi boşaltmak için dışarıya çıkıp 300 m.lik parkuru dört kez koşmuştum! | ||
|
||
yaaa ben kilibi de çok seviyorum
|
||
|
||
aa klibini sevdiim bir sarkı ama bazı karelerine uyuz olmuyorumda değil
|
||
|
||
| bu şarkı bir de benim için müzik içinde iki güzel akşamın başlangıç şarkısıydı..ama anılar;yorucudur.her zaman.. | ||
|
||
evet bu şarkı çok özel, o inkar edilemez.ama klibinde oynayan kızın kim olduğunu gerçekten merak ediyorum!!! evet bende çok merak ediyorum yaa bilen yok diiimi?
|
||
|
||
şu an beni anlatan şarkı...
|
||
|
||
şu an beni anlatan şarkı... benide ... ![]()
|
||
|
||
| daha mutlu olamam... 29 Kasım 2004...Mor ve Ötesi Mersin'de... O gece dinlediqim ve beni anlatan en güzel şarkıydı... O gece mukemmeldi... Ve bu şarkı o geceden bana kalan 2. en güzel hatıra:) |
||
|
||
bundan sonra gelecek mutlulukları kafadan reddetme cümlesi "daha mutlu olamam"
|
||
|
||
| Ben daha mutlu olabilirim. Bu nedenle bu şarkıyı hiç hissetmeden dinliyorum. Ama biraz da olsa huzur veriyor. Tşk.. | ||
|
||
| bu sarkinin cok ayri bir yeri var bende, bir gün hayatimin en büyük sinavini yaptim ve sonuclar okadar iidiki eve giderken arabada bu sarkiyi dinledim "daha mutlu olamam bu aksam" dicek kadar mutluydum tüm sözleri sanki özel bana yazilmis gibi hisssetim kendimi, müthis bir duygu ya | ||