|
||
| sabah akşam dinlediğim bir şarkı çok keyif aldığım (hatta dinlerken çoğu zaman sırıttığım) morların en güzel şarkılarından
|
||
|
||
| Grubun hayallerini anlattığı şarkı. | ||
|
||
dinlemekten bıkmam ben bunu .hele de müziği çok güzel ya..
|
||
|
||
| da-ha mut-lu o-la-mam=süper yha çok seviyorum bu şarkıyı | ||
|
||
| klibi severiz de benim gibi harunseverler pek hoş bakmayabilir bu işe şarkı tam beni anlatıyor güne kahveyle başlamasamda.. | ||
|
||
| Bu şarkının da hikayesini öğrendim bayağı komik. Herşey Kerem Kabadayının doğum günü yüzünden ortaya çıkmış. ![]() Ve bu şarkının yazılmasına vesile olunmuş. Çokta güzel olmuş.. ''Daha mutlu olamam '' sız Gül kendine albümü düşünemiyorum
|
||
|
||
Bu şarkının da hikayesini öğrendim bayağı komik. anlatsana nolur Herşey Kerem Kabadayının doğum günü yüzünden ortaya çıkmış. ![]() Ve bu şarkının yazılmasına vesile olunmuş. Çokta güzel olmuş.. ''Daha mutlu olamam '' sız Gül kendine albümü düşünemiyorum ![]()
|
||
|
||
Bu şarkının da hikayesini öğrendim bayağı komik. anlatsana nolur Herşey Kerem Kabadayının doğum günü yüzünden ortaya çıkmış. ![]() Ve bu şarkının yazılmasına vesile olunmuş. Çokta güzel olmuş.. ''Daha mutlu olamam '' sız Gül kendine albümü düşünemiyorum ![]() ![]() |
||
|
||
Bu şarkının da hikayesini öğrendim bayağı komik. evet anlatsana.. Herşey Kerem Kabadayının doğum günü yüzünden ortaya çıkmış. ![]() Ve bu şarkının yazılmasına vesile olunmuş. Çokta güzel olmuş.. ''Daha mutlu olamam '' sız Gül kendine albümü düşünemiyorum ![]()
|
||
|
||
Bu şarkının da hikayesini öğrendim bayağı komik. anlat lütfeeeen Herşey Kerem Kabadayının doğum günü yüzünden ortaya çıkmış. ![]() Ve bu şarkının yazılmasına vesile olunmuş. Çokta güzel olmuş.. ''Daha mutlu olamam '' sız Gül kendine albümü düşünemiyorum ![]()
|
||
|
||
alarm zil sesim zaten.. güne kahveyle başlıyorum
|
||
|
||
Tam bugünLerde bana uyan bi şarkı zaten çok çok seviyordum artık dahada çok seviyorum.. ![]() Küçük şeyLer sevindirir ruhumu hayaL biLe edemezdim ben bunu daha mutLu oLamam....!!!
|
||
|
||
klibinde haruna hasta olduğum sozleri mükemmel olan bir mor şarkısı.
|
||
|
||
alarm zil sesim zaten.. güne kahveyle başlıyorum ![]() ![]() cok güzel bir sarki kisaca
|
||
|
||
klibinde haruna hasta olduğum sozleri mükemmel olan bir mor şarkısı. ![]()
|
||