|
||
| Benim favorimdi uzun yıllar Durdum, sustum, gülümsedim, gözümü açtım ben değiştim.... |
||
|
||
ya ben ne zaman mutlu olsam bu şarkıyı dinliyorum ama her seferinde daha mutlu oluyorum ama gerçekten daha mutlu olamam diyeceğim birşey var ama hiçbir zaman olmaz o zaten
|
||
|
||
| ya ben de o kadına sinir oldum ya off | ||
|
||
boşver ya kanki elini kana bulama
|
||
|
||
| konser çıkışı bağıra bağıra yolun ortasında söylediğim şarkı =) o gün anladım şarkının içindeki mutluluğu .. | ||
|
||
bu sarki yüzünden durduk yere "daahaaa muutluuuu olamaaam" diye bagirip durdugumu biliyorum ![]() cok güzel sarki.. |
||
|
||
| daha mutlu olamam olama olmam hayat vurdu sillesini daha mutlu olamam | ||
|
||
daha mutlu olamam belki de hiç olmadım bilmiyorum ammaaann uzattım şarkı güzel
|
||
|
||
| Klibinde Kerem Özyeğen'in manyak yakışıklı ve artist gibi çıktığı şarkı.Bu arada o söz konusu kadın kim bir yerden tanıdık gibi geliyor bana sanki ünlü bir filmde veya bir dizide oynamış gibi sanki ama yıllardır onun kim olduğunu çıkaramadım.Ve o kadın çok çirkin. | ||
|
||
| Kadın gayet güzel bence .. Acaba güzelliği tartısılmayacak bır kadın olsaydı ne bahane bulurdunuz sevmemek ıcın merak ediyorum .. |
||
|
||
| Kadını ister severim ister sevmem bahane değil bu. Bence çirkin bir kadın. | ||
|
||
| durdum sustum gülümsedim gözmü açtım ben değiştim... çok ama çok güzel bir şarkı..defalarca art arda dinleyebilrim |
||
|
||
durdum sustum gülümsedim gözmü açtım ben değiştim... en sevdiğim şarkı sözleri ve bu hayatımdaki olağan şeyler
çok ama çok güzel bir şarkı..defalarca art arda dinleyebilrim |
||
|
||
| her zaman söylediğim gibi:işte müzikte kalite keşke mor ve ötesini kurulduğu zaman tanısaydım ama 5-6 yıl önce tanıdım işte... | ||
|
||
en çok etkilendiğim şarkı
|
||