|
||
| ...çoooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk severim bu şarkıyı özellikle de 'küçük şeyler sevindirir ruhumu hayal bile edemezdim ben bunu' kısmını... bu kısmı tam beni anlatıyor... |
||
|
||
| şarkı da kilpte çok güzel.daha mutlu olamam.!!! | ||
|
||
| Super şarkı .çok güzel. | ||
|
||
şarkı çok manyak ama klip.. ::)fazla sevmiyorum tabii klibini
|
||
|
||
gruba hayran olduğum parçalardan..en pesimist anlarımın değişmez parçası....
|
||
|
||
| bu şarkı da ne varsa hep uçmak,zıplamak,koşmak istiyorum..hayatıma yön veren şarkılardan.. | ||
|
||
evet bu şarkı çok özel, o inkar edilemez.ama klibinde oynayan kızın kim olduğunu gerçekten merak ediyorum!!! evet bende çok merak ediyorum yaa bilen yok diiimi? ![]() ![]() bu şarkı ilk dinlediğimde beni çok etkilemişti..müziğiyle,sözleriyle.. dinledikçe dinleyesim geliyo.. ![]() içim bi mutluluk kaplıyo ya.. en sevdiğim şarkıların içinde önemli bi yer almış durumda..
|
||
|
||
son derece müthiş bir sarkı her zaman dinlerim hiç de bıkmam gerci MOR VE ÖTESİ nin tüm sarkıları öle ama....
|
||
|
||
| Süper ya bazen çok güzel gidiyor | ||
|
||
| N'olursa olsun insanın yüzünde bir gülümseme oluyor... Zaten neşeliysem bu şarkıyı dinlerken, koşup, zıplayıp, havalara uçasım geliyor... Mor ve Ötesi'nin ilk gittiğim konserine son parça olarak bunu çalmışlardı... O kadar anlamlı ve güzeldi ki benim için... Eve giderken bile "Daha mutlu olamam!!!" diye bağırıyordum... O günden sonra ki 2-3 gün dudaklarımda mırıldanıp durdu bu şarkı... Mor ve Ötesi'nin en sevdiğim şarkıları arasında... ![]() "Hayatımdan çok memnunum!"
|
||
|
||
| Şunu da söyleyeyim... Eğer moralim bozuksa "Durdum, sustum, gülümsedim; gözümü açtım ben değiştim!" cümlesi beni kendime getiriyor... Ya o kadar çok şey var ki bu şarkı hakkında sölenecek... Çok seviyorum...
|
||
|
||
Güne kahveyle başladım... (her zaman )
|
||
|
||
çok çoooook sevdiğim şarkılardan biridir. bir ara çok dinlerdim. şu zamanlarda yine çok dinlediğim şarkılardan.
|
||