|
||
| şarkıya laf söyletmem çok iyi!! | ||
|
||
değil mi ya hastayım ben bu şarkıya çok güzel durdum sustum gülümsedim gözümü açtım ben değiştim
|
||
|
||
güzell bir şarkı en sonlarına dogrudakı gıtar seslrınede balıyorum ya
|
||
|
||
| şarkıyı dinledikce seviyorum yaaa | ||
|
||
| beni mor ve ötesiyle ilk tanıştıran şarkı olduğundan dolayı benim için anlamı büyük. | ||
|
||
küçük şeyler seivndirir ruhumu hayal bile edemezdim ben bunuu...süper bi şarkı yaa.bu şarkıyı dinleyince koşasım bağırasım gelioo
|
||
|
||
| beni mor ve ötesiyle tanıştıran ilk şarkı... | ||
|
||
son günlerde pek çok olaydan sonra bu şarkıyı dinleyip bağıra bağıra daha mutlu olamam diyorum
|
||
|
||
her sarkıları gibi bu sarkıyıda cok seviyorum ama bu biraz daha ağır basıyo benım için cok özel bi sarkı 23 gibi cok seviyorum bu sarkıyı ![]() küçük şeyler sevindirir ruhumu hayal bile edemezdim ben bunu... |
||
|
||
| bence kuruçeşmedeki en güzel performanslardan biriydi.herkes bağıra bağıra daha mutlu olamam dedi.sanki onlara teşekkür edermiş gibi bize yaşattıkları o güzel gece için.. | ||
|
||
işte benim gül kendinede en sevdiğim şarkı!! insan bu şarkıyı dinleyince gerçekten de daha mutlu olamayacakmış gibi hissediyor!!! bu şarkı sayesinde hayata pozitif bakmayı, ufak şeylerle bile mutlu olmayı öğrendim ben ![]() "küçük şeyler sevindirir ruhumu" "daha mutlu olamam.............."
|
||
|
||
yeni yıla girerken canım o kadar sıkkındı ki bu şarkı ile yeni yıla girmeye karar verdim. tüm sene mutlu olayım diye... (umarım)
|
||
|
||
| kendimi ifade edemediğim zamanlarda ben en iyi anlatan şarkı...!...!... | ||
|
||
hayatımın en güzel anlarını her zaman için bu şarkıyla renklendirmişimdir
|
||
|
||