mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Gül Kendine

Konu: daha mutlu olamam

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 9 10

yalnız_şarkı 04.01.2007 11:17:04
Ben bu şarkıyı çok seviyorum.Çok farklı bir şarkı.İyi bir albüm açılış şarkısı olduğunu düşünüyorum.Bu arada arkadaşlar mvö'ni dış görünüşleri için falan dinlemeyin!Bazı kliplerini beğenmeyebilirsiniz ama klibinde bir kızın bir grup üyesine karşı bazı davranışları sizi çelişkiye düşürmemeli!Sizi rahatsız etmemeli!Sonuçta bu bir klip gerçek değil!Gerçek olsa bile bu kimseyi ilgilendirmez!MOR VE ÖTESİ'Nİ YAPTIĞI MÜZİK İÇİN DİNLEYİN!!!(Size hitap ediyorsa,dinlemek size ve hayatınıza bir şeyler katıyorsa)Şahsen ben öyle yapıyorum ve çok mutluyum!DAHA MUTLU OLAMAM YANİ!

04.01.2007 20:03:27
evet bir albümün açılış parçası olarak iyi seçilmiş. albümün daha ilk saniyesini bile dinlerken mutlu oluyorsunuz.klip olayına gelince bence çok hoş bir klip.sonuçta adı üstünde bu bir klip, içinde tiyatro,öykü vs. tarzı birşeyler olması gayet normal.hem harun abi ile o kız da gayet hoş olmuş Cheesy madem mutluluğu anlatıyorlar bir kız ile bir erkeğin ilişkisiyle göstermek, gayet iyi seçilmiş.bu klipden rahatsız olanların zaten mvö yü niye sevdiği bellidir... "daha mutlu olamam"ın klibi güzeldir!

charmed 10.01.2007 16:52:07
mor ve ötesinin en çok bilinen şarkılarından biridir. bir popçudan çok rahat bir şekilde duyabileceğiniz bir şarkıdır. klibi başka bir güzeldir. şarkının güzel olduğunu söylememe gerek yok herhalde...canlı canlı dinlemek ise olağanüstüdür.

10.01.2007 19:51:55
harun abi'nin konserlerde eskilerden bu şarkıyı söyleme sebepleri olarak gösterdiği kısa ama öz bir cümle var: "dinleyiciyi coşturuyor ve biz de bundan çok mutlu oluyoruz." -tam hatırlamıyorum ama böyle birşeydi.- Wink

mervemre 12.01.2007 23:38:01
mvö nün sözü ve müziği aynı anda güzel olan tek şarkısı bence

* Nevermind(!) 25.01.2007 20:33:22
hayatımdan çok memnunum aşk bitti aşk aptallıktı!!

şu anki halimi anlatan çok çok güzel bir mvö parçası...

»aTua 30.01.2007 17:25:07
en mutlu olduğumda da en mutsuz olduğumda da bunu dinliyorum...Hayatımın şarkısı ya da hayatımı değiştiren şarkı da diyebilirim Smiley

buşra 08.02.2007 14:20:07
garip ama güzel bir şey var bu şarkıda dinleyince daha daha mutlu etti hep beni hep daha mutlu oldum...

charmed 08.02.2007 14:24:39
köprü üzerindeyken dinlemesi harika bir şarkı..

PurpleAndBeyonde 08.02.2007 14:25:24
Kesinlikle tek geçtigim bi şarkı bence bu şarkının üstüne yok ruhun ne durumda olursa olsun seni sakinleştiriyor ve mutluluk hormonu salgılıyor Smiley

buşra 20.02.2007 21:16:12
ya cidden mutlu ediyor insanı çok seviyorum bu şarkıyı_

burakpurple 20.02.2007 21:39:35
Resmen babamı anlatıyor bu şarkı  Grin.Kahvesini hep ben yapıyorum tabi Wink

cenuz*23* 21.02.2007 21:29:53
mor ve ötesi fan ı olmamı sağlayan şarkılardan biri diyebilirim.özellikle konserlerde tam olarak beni anlatıyor "daha mutlu olamam,bu akşam.."hele bi konserden sonr harun abi bana penasını verince eve gelip bağıra bağıra uyayana kadar bu şarkıyı söylemiştim..en güzel şarkılarından biri bence şu satırlarıylada tam olarak beni anlatıyor"küçük şeyler sevindirir ruhumu..."bazen bende güne kahveyle başlıyorum belki o akşam kendimi daha mutlu hissedemeyeceğim bi durum karşıma çıkar diyee Grin....

ordinaryus 05.03.2007 17:42:56
mutsuz olduğum zaman kendi kendine dudaklarımdan dökülüyor daha mutlu olamam... söylerken sanki üzülmem için hiçbir sebep yokmuş aslında da ben evham yapıyormuşum gibi oluyorum ve  böyle olunca da mutlu oluveriyorum kendimle dalga geçerek bağırıyorum:
"daha mutlu olamam................."

mvökeş[dnz] 18.03.2007 15:21:17
beni mor ve ötesiyle ilk tanıştıran şarkı olduğundan dolayı benim için anlamı büyük.

aynen yha bende gül kendine albümleriyle tanıdım onları yani bu albümün klip şarkısı ya o yüzden bu albümle tanıdım ben onları..o yüzden yeri ayrıdır benim için...

ayrıca tabii ki de tipleri için sevmiyruz biz onları..düşünceleri,mesajları,şarkıları....mvö yü mvö yapan değerler bunlar çünkü ama tipleri de inkar edilemeyecek kadar tatlı bunu da belirteyim.

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 9 10