|
||
sarkida: daha mutlu olamam diyor... bense bu sarkiyi dinleyince coooooook mutlu oluyorum ya ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
sarkida: daha mutlu olamam diyor... bense bu sarkiyi dinleyince coooooook mutlu oluyorum ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
sarkida: daha mutlu olamam diyor... bense bu sarkiyi dinleyince coooooook mutlu oluyorum ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() '' bütün günler yenileşir her bekleyişte ve bütün dünler, bütün geçmişler kapını açarsın ki bir de, hiç kimseler yok çaresiz, benim sana gelişim de hep böyle. '' (que?? |
||
|
||
| dinledikçe kendimden zevk aldıgım şarkı. | ||
|
||
| bu şarkıda anlam olarak bunalımdan kurtuldum diyor ama hala bunalımda olduğu çok rahat hissediliyor... şarkı daha mutlu olamam derken ağlıyor aslında .tam bir depresyon şarkısı. ''kızdınız siz haklıydınız '' burada bile ne kadar karışık bir ruh hali içinde olduğu belli hatta aşka bile kızıyor aptallık diyor .... sigara kadar kötü bir bağımlılığa benzetiyor aşkı . ''harun abi bir röportajında aşkı aptallık olarak görmediğini açıklamıştı zaten '' benim düşüncem tabi bunlar doğru yanlış ... |
||
|
||
| bugün hep daha mutlu olamam'ı dinleyecegim. | ||
|
||
| her sabah giderken 5 kere dinliyorum ben bu şarkıyı..evet istisnasız 5 kere..yoksa derse konsantre olamıyorum =) ciddi anlamda bi' bağımlılık yarattı bu şarkı bende.. | ||
|
||
her sabah giderken 5 kere dinliyorum ben bu şarkıyı..evet istisnasız 5 kere..yoksa derse konsantre olamıyorum =) ciddi anlamda bi' bağımlılık yarattı bu şarkı bende.. evet ya bir bağımlılık etkisi var bu şarkıda muhteşem
|
||
|
||
bu şarkıyı çok uzun süredir dinliyorum ve dinlemekten asla sıkılmam gerçekten bağımlılık yaratıyor..çok ayrı bi yeri var bu şarkının bende.. çok fazla seviyorum
|
||
|
||
| ben bu şarkıyı içimden söylerken (daha mutlu olamam) demeden önce (bi) derim yani bi daha mutlu olamam şeklinde |
||
|
||
| insanı kendine getiren belki de yeniden başlamayı bir silkelenmeyi sağlayan şarkı.. ailecek severiz | ||
|
||
| ilk dinleyişimde ''işte benim şarkım'' dedim | ||
|
||
| güne bu şarkıyla bşlamak gibisi yok... | ||
|
||
evet bu şarkı çok özel, o inkar edilemez.ama klibinde oynayan kızın kim olduğunu gerçekten merak ediyorum!!! evet bende çok merak ediyorum yaa bilen yok diiimi? ![]() aynen ya klip de olsa çok yakınlar |
||
|
||
| Sanırım bu şarkıyı çokca söyleyeceğim birgün gelecek..O zamana kadar hergün 5 kere.. | ||