mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Gül Kendine

Konu: daha mutlu olamam

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] 8 9 10

hız 20.01.2008 00:51:29
sarkida: daha mutlu olamam diyor...
bense bu sarkiyi dinleyince coooooook mutlu oluyorum ya
Grin Grin Grin Grin
evet aslında orada ki "daha mutlu olamam" sözünden mutlu olmaktan çok bir bunalım duygusu var ben de hep üzgünken dinleyip kendimle dalga geçerim Grin
gerçekten böyle anlaşılıyor olamaz şaka yapma? Grin Grin
doğru söylüyorsunuz ama gerçekten şarkının sözleri bütün olarak ele alındığında bunalım bir anlam ortaya çıkıyor ama mutlu olma anlamı daha baskın tabi ki Wink Cheesy
benim icin sarkidan bu cikiyor: hani biri kötü bir zaman gecirir, hic birsey yolunca gitmez, kapkar bir hayat..ama herseyin degismesi gerektignin farkindadir ama toparlamya takadi kalmamistir...böyle düsünürken birden fark eder: baska bir hayat yok'ki....
aman tanrım!!!mvö nin şarkılarındaki şifre diye buna denmiyor sanırım? ? ? ? Grin

mvo_only4me 20.01.2008 00:55:11
Grin Grin Grin Grin
evet aslında orada ki "daha mutlu olamam" sözünden mutlu olmaktan çok bir bunalım duygusu var ben de hep üzgünken dinleyip kendimle dalga geçerim Grin
doğru söylüyorsunuz ama gerçekten şarkının sözleri bütün olarak ele alındığında bunalım bir anlam ortaya çıkıyor ama mutlu olma anlamı daha baskın tabi ki Wink Cheesy
benim icin sarkidan bu cikiyor: hani biri kötü bir zaman gecirir, hic birsey yolunca gitmez, kapkar bir hayat..ama herseyin degismesi gerektignin farkindadir ama toparlamya takadi kalmamistir...böyle düsünürken birden fark eder: baska bir hayat yok'ki....
aman tanrım!!!mvö nin şarkılarındaki şifre diye buna denmiyor sanırım? ? ? ? Grin
herkes farkli algilar farkli seyler cikarir bir sarkidan, benim icin böyle, senin icin ne anlama geliyor bilemem Wink

hız 20.01.2008 01:00:40
Grin Grin Grin Grin
herkes farkli algilar farkli seyler cikarir bir sarkidan, benim icin böyle, senin icin ne anlama geliyor bilemem Wink
benim için çok çok.. daha başka bir anlama geliyorDu.ama  anlatamam .    Sad Sad

'' bütün günler yenileşir her bekleyişte
ve bütün dünler, bütün geçmişler
kapını açarsın ki bir de, hiç kimseler yok
çaresiz, benim sana gelişim de hep böyle. ''
(que??

kaygusuz 03.02.2008 10:24:25
dinledikçe kendimden zevk aldıgım şarkı.

zafer_bergama23 04.03.2008 23:20:37
bu şarkıda anlam olarak bunalımdan kurtuldum diyor ama hala bunalımda olduğu çok rahat hissediliyor... şarkı daha mutlu olamam derken ağlıyor aslında .tam bir depresyon şarkısı.
''kızdınız siz haklıydınız '' burada bile ne kadar karışık bir ruh hali içinde olduğu belli hatta aşka
bile kızıyor aptallık diyor .... sigara kadar kötü bir bağımlılığa benzetiyor  aşkı .
''harun abi bir röportajında aşkı aptallık olarak görmediğini açıklamıştı zaten ''
benim düşüncem tabi bunlar doğru yanlış ...

kaygusuz 11.03.2008 13:25:54
bugün hep daha mutlu olamam'ı dinleyecegim.

gözdeniz 11.03.2008 19:53:15
her sabah giderken 5 kere dinliyorum ben bu şarkıyı..evet istisnasız 5 kere..yoksa derse konsantre olamıyorum =) ciddi anlamda bi' bağımlılık yarattı bu şarkı bende..

asude 11.03.2008 20:52:56
her sabah giderken 5 kere dinliyorum ben bu şarkıyı..evet istisnasız 5 kere..yoksa derse konsantre olamıyorum =) ciddi anlamda bi' bağımlılık yarattı bu şarkı bende..
evet  ya bir bağımlılık etkisi var bu şarkıda muhteşem

pitikare 15.03.2008 17:40:44
bu şarkıyı çok uzun süredir dinliyorum ve dinlemekten asla sıkılmam gerçekten bağımlılık yaratıyor..çok ayrı bi yeri var bu şarkının bende.. çok fazla seviyorum Roll Eyes

zafer_bergama23 25.03.2008 18:13:59
ben bu şarkıyı içimden söylerken (daha mutlu olamam) demeden önce (bi) derim
yani bi daha mutlu olamam şeklinde

kediborei 13.05.2008 11:57:53
insanı kendine getiren belki de yeniden başlamayı bir silkelenmeyi sağlayan şarkı.. ailecek severiz

burakpurple 14.05.2008 15:55:34
ilk dinleyişimde ''işte benim şarkım'' dedim

dmLaa_ 05.06.2008 13:48:54
güne bu şarkıyla bşlamak gibisi yok...

gülden 05.06.2008 14:29:11
evet bu şarkı çok özel, o inkar edilemez.ama klibinde oynayan kızın kim olduğunu gerçekten merak ediyorum!!!
evet bende çok merak ediyorum yaa bilen yok diiimi? Huh

aynen ya klip de olsa çok yakınlar

+++KoRn+++ 05.06.2008 14:30:48
Sanırım bu şarkıyı çokca söyleyeceğim birgün gelecek..O zamana kadar hergün 5 kere..

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] 8 9 10