|
||
| Bir şeyi farkettim.mor ve ötesinin albüm isimleri belli bir mantığa göre gidiyor. İlk albüm şehirde şehir bir şarkının adıydı. İkinci albüm bırak zaman aksın ise bir şarkının içinde geçiyor. üçüncü albüm gül kendine bir şarkı adı. dördüncü albüm dünya yalan söylüyor bir şarkının içinde geçiyor. Beşinci albüm büyük düşler bir şarkı adı. 1.albüm-şarkı adı 2.albüm-şarkının içinde 3.albüm-şarkı adı 4.albüm-şarkının içinde 5.albüm-şarkı adı bu 6.albümünn adının bir şarkı içinde geçeceğini gösteriyor.tabii sadece tesadüf de olabilir. |
||
|
||
| eger 6. albümün adi gercekten bir sarki icinde gecerse o zaman tesadüf degildir bence..iyi arastirmissin devrimci.. valla ben kirk yil düsünsem aklima gelmezdi herhalde..
|
||
|
||
güzel bir araştırma güzel tespit
|
||
|
||
o zaman 6. albümü bekleyelim..
|
||
|
||
| Cİdden ilginç iyi rastgelmiş..Bence de 6. albümü beklemeli..Ne zaman çıkar acaba?? | ||
|
||
daha fark edilmesi gereken çok şey var ....
|
||
|
||
| benim daha öncede dikkatimi çeken sadece dünya yalan söylüyordu. | ||
|
||
güzel bir tespit 6.albümü de görelim bir.
|
||
|
||
| ilginç gerçekten...acaba özellikle yapılan birşey mi?? | ||
|
||
| Benim ilgimi çeken de albümlerin çıkış tarihleri 3 ve 2'ye göre gidiyor. 1996 +3 1999 +2 2001 +3 2004 +2 2006
|
||
|
||
| 6. albüm için sabırsızlanıyorum | ||
|
||
6. albüm için sabırsızlanıyorum aynen
|
||
|
||
| arkadaşlar ilginç konuları bulmuşsunuz valla helal ne diyim ben hayatta bulamazdım heralde paylaştıgınız içinde sagolun. | ||
|
||
|
||
|
||
güzel tespit cidden hadi bakalım 6. albümü bekleyelim görelim
|
||