|
||
| tebrikler 40 yıl düşünsem aklma gelmezdi heralde 6. albümü şimdi daha büyük bir merakla bekliyorum | ||
|
||
valla supersiniz ne dimm ne kadar dusunsem aklıma gelmezdi
|
||
|
||
gerçekten iyi bir araştırma iyi düşünmüşsün tebrikler ...............
|
||
|
||
| Arkadaşlarım gerçekten tebrikler | ||
|
||
iyi dikkat etmişsiniz yaa bende meraklandım
|
||
|
||
güzelmis ya... benim de aklima hic gelmemisti ...
|
||
|
||
| ilginç ama tesadüfte olabilir | ||
|
||
ilginç ama tesadüfte olabilir eğer tesadüfse çok büyük bir tesadüf olucaktır ...........
|
||
|
||
gercekten cook ilgnc.hic düsünmemistim tamamen tesadüf demycem onlar ince fikirli olduklarından dolayı bu ince güzelligi de düsünmüslerdir. 6. albümün ![]() |
||
|
||
bu tesadduf olamaz |
||
|
||
Bir şeyi farkettim.mor ve ötesinin albüm isimleri belli bir mantığa göre gidiyor. MOR VE ÖTESİNDEKİ TEK GİZEM BU DEĞİL BENCE ŞARKILARIN SÖZLERİ YOKSA SİZE AÇIK MI GELİYOR. MESELA DELİYİ AVRUPA DEVLETLERİ İÇİN YAZILAN BİR ŞARKI GİBİ DÜŞÜNÜN (SİYASİ) HER MANTIĞA GİREN SÖZLER
İlk albüm şehirde şehir bir şarkının adıydı. İkinci albüm bırak zaman aksın ise bir şarkının içinde geçiyor. üçüncü albüm gül kendine bir şarkı adı. dördüncü albüm dünya yalan söylüyor bir şarkının içinde geçiyor. Beşinci albüm büyük düşler bir şarkı adı. 1.albüm-şarkı adı 2.albüm-şarkının içinde 3.albüm-şarkı adı 4.albüm-şarkının içinde 5.albüm-şarkı adı bu 6.albümünn adının bir şarkı içinde geçeceğini gösteriyor.tabii sadece tesadüf de olabilir. |
||
|
||
eger 6. albümün adi gercekten bir sarki icinde gecerse o zaman tesadüf degildir bence..iyi arastirmissin devrimci.. valla ben kirk yil düsünsem aklima gelmezdi herhalde.. ![]() İşte araştırmacı bir mordaş aydınlattıgın için teşekkürler devrimci |
||
|
||
| güzel bi araştırma olmuş 6. albümü sabırsızlıkla bekliyorum | ||
|
||
| nerden geldi aklına yav:) | ||
|
||
Bir şeyi farkettim.mor ve ötesinin albüm isimleri belli bir mantığa göre gidiyor. MOR VE ÖTESİNDEKİ TEK GİZEM BU DEĞİL BENCE ŞARKILARIN SÖZLERİ YOKSA SİZE AÇIK MI GELİYOR. MESELA DELİYİ AVRUPA DEVLETLERİ İÇİN YAZILAN BİR ŞARKI GİBİ DÜŞÜNÜN (SİYASİ) HER MANTIĞA GİREN SÖZLERİlk albüm şehirde şehir bir şarkının adıydı. İkinci albüm bırak zaman aksın ise bir şarkının içinde geçiyor. üçüncü albüm gül kendine bir şarkı adı. dördüncü albüm dünya yalan söylüyor bir şarkının içinde geçiyor. Beşinci albüm büyük düşler bir şarkı adı. 1.albüm-şarkı adı 2.albüm-şarkının içinde 3.albüm-şarkı adı 4.albüm-şarkının içinde 5.albüm-şarkı adı bu 6.albümünn adının bir şarkı içinde geçeceğini gösteriyor.tabii sadece tesadüf de olabilir. gerçekten haklısın. TRT şarkının anlamını anlamadı galiba.. |
||