|
||
bence 6. herkesin 6. albümünün çıkmasını bekleyip ondan sonra yorum yapalım arkadaslar
|
||
|
||
| acaba sadece tesadüf mü gercekten bilerek mi yapıyorlar ama gene de süper olmuş canlarım ne yapsalar yarsır | ||
|
||
matematiğe çok bağlılar galiba simetrik grup
|
||
|
||
| Şimdi düşündüm de o kadar abartılacak bir şey değil..Tesadüfen denk gelmiştir..Mor ve Ötesi bunlarla uğraşmaz bence.. | ||
|
||
bence bilerek yapıyorlardır ama bilemem 6. albüme bakıp söyleyeceğiz
|
||
|
||
| tesadüf bence | ||
|
||
| ben mvö nün hiç birşeyi tesadüfen yaptığını düşünmem.adamlar farkında olup veriyor tabikide ismini.aa bak biz bu albümün adını böyle yapmışız baksana demiyolardır. | ||
|
||
| bence tesadüf bence albüm ismleri o kelimenin mor ve ötesi için önemini açıklıyor | ||
|
||
6.Albüm adı'şarkı icinden kelime 'olursa tamam der onaylarım ama tesadüf olduğunu düşünmüyorum.Onlar tesadüfle iş yapacak insanlar değiller.
|
||
|
||
| Güzel gözlem : ) | ||
|
||
| gerçeği 6. albüm çıkınca öğrencezz ama bence de tesadüf olamaz | ||
|
||
bir an önce çıksa da görsek ;)tesadüf mü değil mi
|
||
|
||
Benim de dikkatimi çekmişti aynı şey.Ama ben tesadüftür diye düşünüyorum.Sonuçta oturup bununla uğraşmıyorlardır.Nasıl olduğunu bilmiyorum ama sanırım önce belli bir konu etrafında şarkılarını yapıyor, sonra da albümün ismini koyuyorlardır.Ya da belki belli bir konu olmadan yaptıklarında da o albüme uygun bir isim buluyorlardır.Bu kimi zaman bir şarkının adı kimi zaman da beğendikleri ve o albümü özetleyen bir cümledir...
|
||
|
||
| ama zaten bir yerde okumuştum gruptan biri biz zaten her sene albüm çıkaramayız demişti yani kendileri karar veriyorlarıdır turnelerde oluyor mutlaka bilerek böyle çıkartıyorlardır | ||
|
||
Etkilendikleri bir söz albümün ismini belirtebilir bence bu söz şarkıda da geçebilir , şarkı ismide olabilir . sanırım bir tesadüf bu durum bence yanii
|
||