|
||
güzel tespitler,tebrik ediyorum yıllar düşünsem aklıma gelmezdi heralde ama bence tesadüf değil.bizim abilerimiz işlerini tesadüfe bırakmazlar (:
|
||
|
||
| evet benimde dikkatimi cekmisti bakalim bir sonraki albümün ismi ne olacak
|
||
|
||
Bende merak ettim şimdi bir sonra ki albümün ismini Acaba ne olcak
|
||
|
||
| arkadaşlar, bir sonraki albümün adı şarkı içinde geçmedi diyelim.bu mor ve ötesinin bilerek ya da bilmeyerek böyle bir şarkı içi-şarkı adı 4 lemesi yapmasını tesadüf yapmaz | ||
|
||
| bu ana kadar böyle olmuş bundan sonra böyle olmazsa tesadüf deyip geçmek gerekmez doğru dedin. illa tesadüf istiyorsanız alın size tesadüf..: bu güne kadar gelmiş geçmiş tüm üyeler(topu tupu kaç kişilerse artık) den biri hariç diğerlerinin hepsinin adı 5 harfli ve ortada ki harf 'R'(şansına küs alper..a bu da beş harfli )...(bu da benim iletimdi bir aralar )..işte buna tesadüf derler..haRun keRem deRin keRem buRak
|
||
|
||
Güzel tespit haha
|
||
|
||
bu ana kadar böyle olmuş bundan sonra böyle olmazsa tesadüf deyip geçmek gerekmez doğru dedin. Sami Harun Tekin olcak o illa tesadüf istiyorsanız alın size tesadüf..: bu güne kadar gelmiş geçmiş tüm üyeler(topu tupu kaç kişilerse artık) den biri hariç diğerlerinin hepsinin adı 5 harfli ve ortada ki harf 'R'(şansına küs alper..a bu da beş harfli )...(bu da benim iletimdi bir aralar )..işte buna tesadüf derler..haRun keRem deRin keRem buRak ve Mahzar Kerem Özyeğen
|
||
|
||
| Albümün adı hiç belli olmaz!Beklemediğimiz bir şey de olabilir! Belki bir söz de albümün adı olabilir! |
||
|
||
güzel tespit ve ilginc bakalim bi sonraki albümün adi noolcak bekleip görcez bu arada paylasim icin tesekürler
|
||
|
||
bu ana kadar böyle olmuş bundan sonra böyle olmazsa tesadüf deyip geçmek gerekmez doğru dedin. nelerle uğraşıyorsunuz valla bravo. illa tesadüf istiyorsanız alın size tesadüf..: bu güne kadar gelmiş geçmiş tüm üyeler(topu tupu kaç kişilerse artık) den biri hariç diğerlerinin hepsinin adı 5 harfli ve ortada ki harf 'R'(şansına küs alper..a bu da beş harfli )...(bu da benim iletimdi bir aralar )..işte buna tesadüf derler..haRun keRem deRin keRem buRak
|
||
|
||
| merak ettim simdi mantıklı aslında | ||
|
||
| yaz yaz yazı unutmuşsun |
||
|
||
ilginç ;Dgüzel araştırma
|
||
|
||
evet bunu ben de farkettim. şimdi 6. albüm de şarkının içinden gelirse bu düşünce kanıtlanıyor gibi bişey olacak.
|
||
|
||
bu ana kadar böyle olmuş bundan sonra böyle olmazsa tesadüf deyip geçmek gerekmez doğru dedin. tespit çok güzel gerçekten.. illa tesadüf istiyorsanız alın size tesadüf..: bu güne kadar gelmiş geçmiş tüm üyeler(topu tupu kaç kişilerse artık) den biri hariç diğerlerinin hepsinin adı 5 harfli ve ortada ki harf 'R'(şansına küs alper..a bu da beş harfli )...(bu da benim iletimdi bir aralar )..işte buna tesadüf derler..haRun keRem deRin keRem buRak
|
||