|
||
| 10/11/2007 berlin (almanya) - SO36 21.00 19 Euro (Ön Satış/VVK) / 20 Euro (Kapıda/AK) 11/11/2007 köln (almanya) - gloria 21.00 19 Euro (Ön Satış/VVK) / 20 Euro (Kapıda/AK) 12/11/2007 nürnberg (almanya) - der hirsch 21.00 19 Euro (Ön Satış/VVK) / 20 Euro (Kapıda/AK) 13/11/2007 rüsselsheim (almanya) - das rind 21.00 17.50 Euro (Ön Satış/VVK) / 20 Euro (Kapıda/AK) 14/11/2007 hamburg (almanya) - logo 21.00 15 Euro (Ön Satış/VVK) / 20 Euro (Kapıda/AK) 16/11/2007 bochum (almanya) - zeche 21.00 19 Euro (Ön Satış/VVK) / 20 Euro (Kapıda/AK) 17/11/2007 stuttgart (almanya) - wagenhallen 21.00 19 Euro (Ön Satış/VVK) / 20 Euro (Kapıda/AK) 18/11/2007 hannover (almanya) - faust 21.00 17.50 Euro (Ön Satış/VVK) / 20 Euro (Kapıda/AK) 19/11/2007 rüsselsheim (almanya) - das rind [YENİ KONSER / ZUSATZTERMIN] 20.00 20 Euro ayrıntılı bilgi için http://www.morveotesi.com/ |
||
|
||
| resmi sitede hala 'avrupa turnesi yaziyor' ya..bari almanya disinda baska ülkelere gitmiyorsunuz 'almanya turnesi' yazin suna.. | ||
|
||
| oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy en sonunda almanyaya da geliyorlar, hep düsünüp üzülürdüm: neden hic buralara gelmiyorlar, hic onlari canli canli göremicekmiyim, ama en sonunda buraya da geliyorlar--->17.11.07 büyük gün:D | ||
|
||
| ne kadar sanslisin.. umarim avusturyada yasayan mvö fanlarida bir gün bu mutlulugu yasar..
|
||
|
||
arkadaşlar bugün powerturk'te almanya turnesi ile ilgili konuşmuş morlar. kısa bir röportajmış baya, onun için konu açmayı düşünmedim. izlemek isteyenler bugün 19.55'te veya 00.25'te müzik habere baksınlar
|
||
|
||
arkadaşlar bugün powerturk'te almanya turnesi ile ilgili konuşmuş morlar. kısa bir röportajmış baya, onun için konu açmayı düşünmedim. izlemek isteyenler bugün 19.55'te veya 00.25'te müzik habere baksınlar evet ben izledim bugün kısa ama güzeldi.....
![]() |
||
|
||
| mor ve ötesi’nin Sekiz Ayaklı Almanya Turnesi Başlıyor! "mor ve ötesi Berlin Duvarı’nın yıkılış yıldönümü olan 9 Kasım’da yola koyuluyor. Dokuz günde sekiz konser ile oldukça yoğun bir programa sahip “Deutschland ’07” isimli turne 10 Kasım’da Berlin’de başlayıp Almanya’nın dört bir yanını dolaştıktan sonra 18 Kasım’da Hannover’de son bulacak. Gittikleri şehirlerin önde gelen canlı müzik mekanlarında konser verecek olan grup, yolculuk ve konaklamalarını özel olarak tasarlanmış bir turne otobüsünde yapacak. mor ve ötesi, geçen sene aynı zamanlarda yine Almanya’nın üç şehrinde çaldıkları klüpleri tıka basa doldurarak yakaladığı başarıyı, bu sene daha geniş kapsamlı bir turne ile tekrarlamayı hedefliyor. " mtv.com.tr'dan alıntıdır |
||
|
||
| turne ile ilgili 2 tane video var birincisi mor ve ötesinin kendi koyduğu klip ikincisi kısa bi ntv röpörtajı
|
||
|
||
| sagol feyyaz gene koymuşsun videoları çok sagol. | ||
|
||
| Keşke turne görüntülerini kendileri çekselerde 6.albüme koysalar =)Mükemmel olur =) | ||
|
||
Mor ve Ötesi bütün dünyaya duyuracak müziğini bu gidişle...
|
||
|
||
yarin kölndeyizzzzzz 11.11.07 zuhahahhaha.... gecen sene gidememistim ama bu sene olacak galibaa
|
||
|
||
ntv röportajı çok güzelmiş gerçekten (: özel olarak üretilen turne otobüsünü merak ettim pek, onla gezmekte çok eğlencelidir hani sağol feyyaz
|
||
|
||
feyyaz sagol, sagol, sagol.. ![]() icim biraz buruk..gönül isterdiki bastan 'avrupa turnesi' olarak adlandirilan turnenin gercekten 'avrupa turnesi' olarak kalmasiydi..neyse..gidenlere bol eglenceler..gitme sansini yakalamisken degerlendirin..cünkü o sansi bulamayanlarda var..
|
||
|
||
yarinn kölnn evtt ins kavuscezz sonundaa :)pankartlarda hazir
|
||