mor ve ötesi fan sitesi | forum (Arşiv Ana sayfa) => Konser Sonrası Yorumlar

Konu: 2007 Almanya Turnesi

Sayfa: 1 [ 2 ] 3 4 5

rainbow 10.11.2007 20:41:23
fotoğraf ve yorumları bekleriz arkadaşlar Smiley iyi eğlenceler şimdiden sizlere Smiley

defjam_girl 12.11.2007 12:14:46
Evet yarin Mor ve Ötesi konserine gidiyorum ve cok mutluyum=) bakalim nasil gececek. Gecen sene ayni zaman ayni mekanda MvÖ konserine gitmi$tim ve muhte$emdi. Ama bu sefer su almaya unutmayim yanima=)

edaa0018 12.11.2007 15:49:16
arkadaşlarrr dün konserr manyakk gectii. acayipp eğlendikk..keşkee tekrar gidebilsemm... artk seneyee inşşş......  kerem pankartlarimizi cok begendii...zuhahaha Cheesy Cheesy

feyyaz 14.11.2007 14:18:49
 Almanya turnesi tüm hızıyla sürüyor - Turneye yeni bir konser eklendi! mor ve ötesi' nin Almanya turnesinin ilk üç ayağı geride kaldı. Çok yüksek katılımlarla gerçekleşen konserlerde grubun performansına seyirci tepkisi tek kelimeyle müthiş. Bu akşamki Rüsselsheim konserinin biletleri tükendi ve aynı yere 19 Kasım Pazartesi günü için yeni bir konser eklendi. On günde dokuz konser ile oldukça yoğun bir takvime sahip bu turnenin tüm detayları 'konserler' bölümünde ve turneden güncel haberler blog formatında grubun myspace sayfasında yer alıyor. Turne 19 Kasım Pazartesi Rüsselsheim' da sona erecek.

defjam_girl 14.11.2007 15:48:56
evet dün Rüsselsheimdaki konserdeydim benn. harun ve kerem abinin penalarini istedim verdiler son parcayi söyledikten sonra=) ama uzun kalip foto cekinemedim onlar ile. olsun yinede cok güzeldi. öyle i$te....

rumeysa 14.11.2007 16:09:23
avrupada yasayan tüm türkler mvöyü canli dinleme sansini elde etti.. bir ben edemedim.. Cry Cry

DishyZamiri 14.11.2007 16:15:01
Ben gecen sene gitmistim en öndeydim ve süperdi.. bu sene firsat olmadi cok üzüldüm.. ama Pazartesi günü yine geliyorlarmis.. benim icin bi sans ama bu sefer de gidemessem cok kötü olur Sad

tuğçee 14.11.2007 16:48:22
fotoğraf çeken varmı??

rumeysa 16.11.2007 13:04:59
ya hic fotograf ceken yokmu?..koskoca almanya yani.. cekmissinizdir herhalde diye umuyorum..
ah ah avusturyaya geliceklerdiki, bende sizi fotograf yagmuruna tutucaktim.. Grin

edaa0018 16.11.2007 22:56:16
fotolarii nereyee atcamii bilmiyorummm Undecided Embarrassed Grin

rainbow 16.11.2007 23:05:40
fotolarii nereyee atcamii bilmiyorummm Undecided Embarrassed Grin
öncelikle www.imageshack.us sitesine gir. orda gözat butonundan bilgisayarından resmi bul ve "host it" yazan yere tıkla ve bekle. bir süre sonra yeni sayfa açılacak baya bir link çıkacak o linklerden "Hotlink for forums (1) " yazan yerdekini kopyala forumda cevap yazma yerine yapıştır. her resim için bunu uygula olacaktır  Wink

İrem_94 17.11.2007 16:04:08
ben şafak sayıyorum valla dönecekler diye takvim hazırladım duvarımda asılı duruyor her akşam 1 tane çizgi çekiyorum =) dönsünler artık yeter ya çok uzadı =) Cheesy =D

mvo_only4me 18.11.2007 01:58:29
 ben su an konserden geliyorum ve konser tek kelimeyle  MUHTESEMDI!!!!! yani mvö konseri tam bir macera gibi gecti... Grin, biz tapiki konser baslamadan saatler öncesi gitmistik Grin, oraya gitigimizde kapida arabadan kimleri gördük Shocked, inanmiyicaksiniz ama harun tekin ve diger grub üyeleri disardaydi, tabiki bende jeton düsene kadar grub üyeleri farkli arabalara bindiler, ben hemen arabadan ciktim ve tabiki heycanlandim ciglik attim Grin, onlar görünce gülümsediler ve el saladilar, sonra grub üyeleri ayri ayri arabalara binip gitiler, bizde kendi arabamiza atladik ve harun tekinin bindigi arabain pesinden gitik Grin, o ilk basta anlamadi tabi, sonra lambalar kizrmizi oldu ve bizim arabyala harunun arabasinin yaninda durduk, camlari acip mvö'den kayboldum sarkisni actik ve benim elimde bi pankart vardi, üzerinde mvö fan kulübü yaziyordu, o tabi gördü ve gülümsedi arkadasim foto-makinasini eline aldi ve bizim arabdan onu cekmek isteyince, harun abimiz güzelce gülümsedi ve cok tatli bir poz verdi, ama sonra onun isigi yesil oldu ve onlar devam sürdüler, bizde daha isikta beklememiz gerekiyordu, sonra konserin oldugu yere geri döndük, tabi ilk siradakiler bizdik Grin, iceriye girdigimzde herkes sabirsizlikla bekliyordu, ve o an geldi, grub sahneye cikti ve UYAN sarkisinin ilk melodileri caliyordu, tüm seyiricler aynanda ciglik attilar, ve tüm sarkilari muhtesem söylediler Cheesy, sahnedeyken harun abimiz böyle dedi ( tam böyle degil ama aklimda kalan^^): almanyaya gelmeden önce biraz tedirgindik, ama cok güzel gecti simdi istanbula gidicez ve daha cok tedirginiz Grin, üffff konser muhtesemdi, kiske hic bitmeseydi,doyamadim sarkilara Grin ( resimleri pc ye yükliyicem sonra koyucam Wink)

feyyaz 18.11.2007 04:24:06
bekliyoruz sabırsızlıkla ..... Smiley

miaow 18.11.2007 05:34:48
nürnbergdeki konserydim ben...tek kelime müthis bir konserdi...seneye tekrar gelicez dediler insallah gelirler simdiden beklioruz onlari.
grupla fotograf cektiremedik ona yaniyorum SadSad en azindan sahneye attigim kravatimi aldi kerem Cheesy Cheesy Cheesy
cektigim videolari ve fotolari en kisa zamanda siteye koyarim Smiley

Sayfa: 1 [ 2 ] 3 4 5