|
||
Veee hasret bitti Beyaz bu gece başlıyor, çok özledim kendilerini.Bakalım ne yapıcak süpriz...En çokta ''HELYUM''unu özledim
|
||
|
||
keşke ilk programa demet akalınla alişanı almasaydı daha zevkli bi program olabilirdi nese bakcaz bakalım
|
||
|
||
keşke ilk programa demet akalınla alişanı almasaydı daha zevkli bi program olabilirdi nese bakcaz bakalımAlişan zaten programın vazgeçilmez konuğu oldu.Ama iyi bir insan Alişan... |
||
|
||
alişana lafım yokta demet akalından nefret ediyorum ya keşke başkası gelseydi
|
||
|
||
demet akalin varsa ilk on dakikasina bakarim öyle ve var ne yok diye sonrada yatarim..
|
||
|
||
| alişan varsa hayatta bakmam sadece demet olsa gene dayanabilirdim.. | ||
|
||
| önceden çok izlerdim ama şimdi hiç bakmıyorum bile... bence eskisi kadar iyi program yapamıyor beyazıt öztürk. | ||
|
||
| aynen sana katılıyorum derin miray hiç bir değişiklik yok programında ilk başladığında neyse şimdide o ilerleyemiyor hiç hep yerinde okan gibi farklı bişiylere imza atmasını istiyorum artık şahsen ben | ||
|
||
| Ya Beyazıtın bellirli bir kişiliği varya temiz aile çocuğu, bence bu yüzden daha ileri gidemiyor.Ama Makina daha genç kesime yönelik olduğundan yeniliklere daha çok açık durumda. | ||
|
||
bende beyazı geçen sezon takip edebildim adam gibi,ben çok seviyorum talk showunu, bence çok da başarılı,böyle devam etsin...inşallah bugün izleyebilirim yaa
|
||
|
||
evet sonunda hasret bitiyor ve bugün başlıyor.çok güzel bir program
|
||
|
||
Öss- Ösym yesede yemesede...
|
||
|
||
| harikaydi harika !! | ||
|
||
| çok güzel bir program beyaz insanları güldürmesini biliyor seyrederken çok eğleniyorum | ||
|
||
| eve bağlanmaları çok komedi oldu ya. | ||