mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Psikoloji

Konu: Çizgi film karakterlerinden hangisisiniz?

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ]

pitikare 27.06.2008 12:38:32
(27-34 puan): TWEETY
Öyle tatlısınız ki sizi sevmemek imkansız. Siz insanların asla kaybetmek istemeyeceği türden bir dostsunuz. Kimseyi incitmemek için kendinizi incittiğiniz bile oluyor. Siz genellikle olaylar karşısında olgun ve sakin bir tavır takınırsınız.

Tavsiye: Herkes göründüğü gibi değildir, bunu unutmayın. Biraz kurnaz olun.

tweety karakterini pek sevmem ama açıklama beni anlatıyor sanırım=)

alen 27.06.2008 13:18:42
bana da BUGS BUNNY çıktı Cheesy Cheesy Cheesy
gerçekten de tam beni anlatıyor Grin
güzel testmiş gerçekten Wink eğlenceliydi Smiley

mErViŞ 25.07.2008 18:06:53
(18-26 puan): BUGS BUNNY
Siz eğlenceli, arkadaş canlısı ve popülersiniz. Cıvıl cıvıl halinizle etrafa neşe saçıyorsunuz. Çoğu zaman ikili ilişkilerinizde uçuk kaçık davransanız da inandığınız değerlerden asla taviz vermiyorsunuz. Evlilik ve çocuk sahibi olmak sizin için önemli ama öncelikle yeterince tecrübe edinmek istiyorsunuz.

Tavsiye: İnsanların aldığınız kararlarda sizi bu kadar etkilemelerine izin vermeyin.

küçükken de en çok bugs bunny'i severdim çok komik bi kahraman bence Cheesy

mer ve ötesi 25.07.2008 18:12:08
18-26 puan): BUGS BUNNY
Siz eğlenceli, arkadaş canlısı ve popülersiniz. Cıvıl cıvıl halinizle etrafa neşe saçıyorsunuz. Çoğu zaman ikili ilişkilerinizde uçuk kaçık davransanız da inandığınız değerlerden asla taviz vermiyorsunuz. Evlilik ve çocuk sahibi olmak sizin için önemli ama öncelikle yeterince tecrübe edinmek istiyorsunuz.

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

szn_mor 25.07.2008 18:17:11
BUGS BUNNY EVET BU GERÇEKTEN BENİM  Grin  Grin ZATEN KÜÇÜKLÜĞÜMDEN BERİ BAYILIYORUM KENDİSİNE

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ]