|
||
| tweety cıktı ama haklı:))))) | ||
|
||
ya banada tweety cıktı ama ben bugs bunny istiyodum banane
|
||
|
||
| bugs bunny ymişim heh çok güzel bi test çok beğendim ayrıca kısmen doğru | ||
|
||
banada tweety çıktı. bu anket çok güzelmiş. teşekür ederiz bir_derdim_var
|
||
|
||
| (27-34 puan): TWEETY Öyle tatlısınız ki sizi sevmemek imkansız. Siz insanların asla kaybetmek istemeyeceği türden bir dostsunuz. Kimseyi incitmemek için kendinizi incittiğiniz bile oluyor. Siz genellikle olaylar karşısında olgun ve sakin bir tavır takınırsınız. Tavsiye: Herkes göründüğü gibi değildir, bunu unutmayın. Biraz kurnaz olun. bana bu çıktı bu anket çok güzelmiş
|
||
|
||
| (18-26 puan): BUGS BUNNY Siz eğlenceli, arkadaş canlısı ve popülersiniz. Cıvıl cıvıl halinizle etrafa neşe saçıyorsunuz. Çoğu zaman ikili ilişkilerinizde uçuk kaçık davransanız da inandığınız değerlerden asla taviz vermiyorsunuz. Evlilik ve çocuk sahibi olmak sizin için önemli ama öncelikle yeterince tecrübe edinmek istiyorsunuz. |
||
|
||
Bende Bugs Bunny soyundanim
|
||
|
||
tweety
|
||
|
||
oley bana BUGS BUNNY çıktı çokta severim kendisini..dedikleri bana uyuyor mu hatırlamıyorum ama bugs olmak harika bir şey
|
||
|
||
| ya benim ki de twetty kendisini de hiiç sevmem | ||
|
||
tweety oldum,kendimden utanıyorum,tüm arkadaşlatımı sepetleyeceğim şimdi ..oysa ben bugs bunny olmalıydım (niaargh)
|
||
|
||
banada bugs bunny çıktı. güzel testmiş
|
||
|
||
mickey mause sevmem seveni de sevmem romantik de deilim ben ya ne alaka anlamadım.gül bile sevmem ben.çok sinirlendim çokk
|
||
|
||
| BUGS BUNNY zaten çokta severim:D |
||
|
||
| TWEETY Öyle tatlısınız ki sizi sevmemek imkansız. Siz insanların asla kaybetmek istemeyeceği türden bir dostsunuz. Kimseyi incitmemek için kendinizi incittiğiniz bile oluyor. Siz genellikle olaylar karşısında olgun ve sakin bir tavır takınırsınız. ahh ahh tam beni anlatiyor
|
||