|
||
bende BUGS BUNNY ![]() |
||
|
||
En sevdiğim kahraman çıktı === Tweety ===
|
||
|
||
ben mickey mouse çıktım ya ama ben o kadar abartılacak kadar romantik değilim,hoş güzel iyi ama öyle fazla değilim
|
||
|
||
tweety çıktı tam benlik
|
||
|
||
twety çıktım
|
||
|
||
tweety... ![]() Öyle tatlısınız ki sizi sevmemek imkansız. Siz insanların asla kaybetmek istemeyeceği türden bir dostsunuz. Kimseyi incitmemek için kendinizi incittiğiniz bile oluyor. Siz genellikle olaylar karşısında olgun ve sakin bir tavır takınırsınız. Tavsiye: Herkes göründüğü gibi değildir, bunu unutmayın. Biraz kurnaz olun. |
||
|
||
| 18-26 puan): BUGS BUNNY Siz eğlenceli, arkadaş canlısı ve popülersiniz. Cıvıl cıvıl halinizle etrafa neşe saçıyorsunuz. Çoğu zaman ikili ilişkilerinizde uçuk kaçık davransanız da inandığınız değerlerden asla taviz vermiyorsunuz. Evlilik ve çocuk sahibi olmak sizin için önemli ama öncelikle yeterince tecrübe edinmek istiyorsunuz. Tavsiye: İnsanların aldığınız kararlarda sizi bu kadar etkilemelerine izin vermeyin. =)))doğru vallaha |
||
|
||
tweety mi???ben mi???
|
||
|
||
| (18-26 puan): BUGS BUNNY Siz eğlenceli, arkadaş canlısı ve popülersiniz. Cıvıl cıvıl halinizle etrafa neşe saçıyorsunuz. Çoğu zaman ikili ilişkilerinizde uçuk kaçık davransanız da inandığınız değerlerden asla taviz vermiyorsunuz. Evlilik ve çocuk sahibi olmak sizin için önemli ama öncelikle yeterince tecrübe edinmek istiyorsunuz. Tavsiye: İnsanların aldığınız kararlarda sizi bu kadar etkilemelerine izin vermeyin. gerçekten de doğru çıktı...
|
||
|
||
Tweety ciktim ama yazanlarin cogu uyuyor kisiligime, gercekten hos ve enteresan bir anket olmus.....ayrica cok zevkliydi tesekkürlerimi sunuyorum arkadasimiza
|
||
|
||
bugs bunny çıktı banaaaa nbr cınıımm ?
|
||
|
||
Bugs Bunny zaten seviyorum
|
||
|
||
| tabii ki bugs bunny bir tavşan bu kadar mı zeki... bu kadar mı şanslı olur..... |
||
|
||
| 18-26 puan): BUGS BUNNY Siz eğlenceli, arkadaş canlısı ve popülersiniz. Cıvıl cıvıl halinizle etrafa neşe saçıyorsunuz. Çoğu zaman ikili ilişkilerinizde uçuk kaçık davransanız da inandığınız değerlerden asla taviz vermiyorsunuz. Evlilik ve çocuk sahibi olmak sizin için önemli ama öncelikle yeterince tecrübe edinmek istiyorsunuz. Tavsiye: İnsanların aldığınız kararlarda sizi bu kadar etkilemelerine izin vermeyin. öyle mi ki ?
|
||
|
||
| tweety cıktım!gerçektende dogru bir test | ||