|
||
tweety çıktı bana
|
||
|
||
tweety cıktı..güsel bir test olmuşş.tweety beni anımsatmıyorda değil hani :D
|
||
|
||
bugs bunny'ymişim ben hiç alakası yok
|
||
|
||
bende bugs bunny çıktım yaa
|
||
|
||
| (18-26 puan): BUGS BUNNY Siz eğlenceli, arkadaş canlısı ve popülersiniz. Cıvıl cıvıl halinizle etrafa neşe saçıyorsunuz. Çoğu zaman ikili ilişkilerinizde uçuk kaçık davransanız da inandığınız değerlerden asla taviz vermiyorsunuz. Evlilik ve çocuk sahibi olmak sizin için önemli ama öncelikle yeterince tecrübe edinmek istiyorsunuz. Tavsiye: İnsanların aldığınız kararlarda sizi bu kadar etkilemelerine izin vermeyin. tam ben valla:) |
||
|
||
| (27-34 puan): TWEETY Öyle tatlısınız ki sizi sevmemek imkansız. Siz insanların asla kaybetmek istemeyeceği türden bir dostsunuz. Kimseyi incitmemek için kendinizi incittiğiniz bile oluyor. Siz genellikle olaylar karşısında olgun ve sakin bir tavır takınırsınız. Tavsiye: Herkes göründüğü gibi değildir, bunu unutmayın. Biraz kurnaz olun. bana tam uymadı sanırım ama "Öyle tatlısınız ki sizi sevmemek imkansız" kısmı doğru tabiki ![]() |
||
|
||
bugs bunny çıktı..güzelmiş.. ![]() |
||
|
||
ben Tweetyim bunu biliyordum zaten
|
||
|
||
bugs bunny çıktı bana canım ya çok seviyorum onu
|
||
|
||
| (27-34 puan): TWEETY Öyle tatlısınız ki sizi sevmemek imkansız. Siz insanların asla kaybetmek istemeyeceği türden bir dostsunuz. Kimseyi incitmemek için kendinizi incittiğiniz bile oluyor. Siz genellikle olaylar karşısında olgun ve sakin bir tavır takınırsınız. Tavsiye: Herkes göründüğü gibi değildir, bunu unutmayın. Biraz kurnaz olun. iyi ama ben twety olamıyacak kadar kurnazım ![]() |
||
|
||
twety çıktı aynen doğru bir tek farklılığım var o sarı ben esmer ![]() beni kaybetmekten çok korkan 3 arkadaşım var ben onları kırmaktansa kafamı kırarım dermişimda bu tavsiye içime bir kurt düşürdü
|
||
|
||
| Ben bu testi daha önce yapmıştım...2-3 kere yaptım cevapları da değiştirerek hiç ummazdım Tweety çıktıyor her seferinde | ||
|
||
tweety çıktı çok hoşş bi test
|
||
|
||
Tweety cıktım .Şaşırdım ben tatlımıyım ki yaa....
|
||
|
||
| (27-34 puan): TWEETY Öyle tatlısınız ki sizi sevmemek imkansız. Siz insanların asla kaybetmek istemeyeceği türden bir dostsunuz. Kimseyi incitmemek için kendinizi incittiğiniz bile oluyor. Siz genellikle olaylar karşısında olgun ve sakin bir tavır takınırsınız. Tavsiye: Herkes göründüğü gibi değildir, bunu unutmayın. Biraz kurnaz olun. aynı benim gerçekten... |
||