|
||
hehehe ;Dherkes tweety çıkmış forumcak tatlıyız desene banada tweety çıktı ama altındaki tavsiyeyi okuyunca bir arkadaşım geldi bir anda gözümün önüne hep söyler durur kafamın etini yerdi''herkesi kendin gibi sanma,üzerler yoksa hep seni zekisin ama kalbin saf '' diye gerçi ona karşı öyleyim amma arada tutuyor saflık çoook güzelmiş bu test sagol
|
||
|
||
| bende bugs buny çıktı ve özellikleri uyuyor bunu sevdim hoş bir testmiş | ||
|
||
tweety çıktım ya tam beni anlatıyor zaten
|
||
|
||
| (27-34 puan): TWEETY Öyle tatlısınız ki sizi sevmemek imkansız. Siz insanların asla kaybetmek istemeyeceği türden bir dostsunuz. Kimseyi incitmemek için kendinizi incittiğiniz bile oluyor. Siz genellikle olaylar karşısında olgun ve sakin bir tavır takınırsınız. Tavsiye: Herkes göründüğü gibi değildir, bunu unutmayın. Biraz kurnaz olun. tweety mi? ben tweet'yi pek sevmem.bugs bunny çıksaymış ya. ama burada yazanlar doğru bana göre.bugs bunny için de yazanlar bana uyuyor.
|
||
|
||
bana bugs bunny çıktı ve özelliklerini de taşıyorum
|
||
|
||
Oleyyy..bana taz çıktı. tam benimki canım benim o kadar tatlıki..
|
||
|
||
ehe ehe.. bana MİKİ çıktı
|
||
|
||
| (35-42 ): puanMICKEY MOUSE Siz iflah olmaz bir romantiksiniz. Şarap, kırmızı güller, bunlar sizin yaşam tarzınız. Söz verirsiniz ve o sözü ne olursa olsun yerine getirirsiniz. Ailenize çok bağlısınız. Annenizi her haftasonu ararsınız, özel günleri asla unutmazsınız. Tavsiye: Fazla romantizmin sizi gerçeklerden uzaklaştırmasına izin vermeyin. puanım =36 |
||
|
||
twety çıktım zatende öyle şeker biriydim dermişim ama severim cici şeyi
|
||
|
||
| tweet çıktı banada nasıl sevimliysem (: | ||
|
||
MICKEY MOUSE çıktıııı sağol.. |
||
|
||
bugs bunny
|
||
|
||
| ayyy en sevdiğim canım çıktı BUGS BUNNY!.. aynı ben yaa inanmamak elde değil inanasım geliyor ama iyi sallıyorlar diyip inanmamaya çalışmam gerek ama tutuyor... bir de çocukken kedimi ona benzetirdim aynı ben falan derdim birde dişlektim hafif annem falan derdi zaten... |
||
|
||
| tweety.. hic tatli degilimdir ya caktirma.. ![]() tatliymisim demek ki
|
||
|
||
tweety
|
||