|
||
((bugs bunny))
|
||
|
||
tweety çıktı bana zaten hepte beni anlatmış
|
||
|
||
| tweety çıktım bi kedi gördüm sankii
|
||
|
||
Bugs Bunny ![]() Siz eğlenceli, arkadaş canlısı ve popülersiniz. Cıvıl cıvıl halinizle etrafa neşe saçıyorsunuz.
|
||
|
||
| ööö SPEEDY GONZALES mişim bea..## | ||
|
||
bugs bunney ![]() |
||
|
||
bugs bunny
|
||
|
||
tweety kahretsin işte çok tatlıyımmm test bile söyledi sadece bır mutevazilk gostersıydı havalı brı sanmayın
|
||
|
||
Gözlüklü şirin desem aynı onun gıbıyı
|
||
|
||
En sevdiğim çizgi film karakteri olan ![]() (18-26 puan): BUGS BUNNY Siz eğlenceli, arkadaş canlısı ve popülersiniz. Cıvıl cıvıl halinizle etrafa neşe saçıyorsunuz. Çoğu zaman ikili ilişkilerinizde uçuk kaçık davransanız da inandığınız değerlerden asla taviz vermiyorsunuz. Evlilik ve çocuk sahibi olmak sizin için önemli ama öncelikle yeterince tecrübe edinmek istiyorsunuz. Tavsiye: İnsanların aldığınız kararlarda sizi bu kadar etkilemelerine izin vermeyin. |
||
|
||
speedy gonzales aynı ben ya her zaman hızlı olmuşumdur.
|
||
|
||
26 puan bugs bunny zaten benım lakabım bugs bunny herkes oyle der bana demek kı dogru lakap bulmuslar
|
||
|
||
tweety çıktı..hehe
|
||
|
||
Tweetymişim ![]() |
||
|
||
| 18-26 puan): BUGS BUNNY Siz eğlenceli, arkadaş canlısı ve popülersiniz. Cıvıl cıvıl halinizle etrafa neşe saçıyorsunuz. Çoğu zaman ikili ilişkilerinizde uçuk kaçık davransanız da inandığınız değerlerden asla taviz vermiyorsunuz. Evlilik ve çocuk sahibi olmak sizin için önemli ama öncelikle yeterince tecrübe edinmek istiyorsunuz. Tavsiye: İnsanların aldığınız kararlarda sizi bu kadar etkilemelerine izin vermeyin. işte bu benim ![]() büyük bir çoğunluğu beni anlatıyor
|
||