|
||
Kimse ölüm hakkında konuşmak istemez(özellikle de bizim halkımız) ,yok fazla konuşursan seni bulurmuş bilmem ne...Ama aslında en çok konuşulması gereken konulardan biridir bence.. Madem benimle kimse konuşmuyor bende forumdakilerle konuşurum değil mi ama ![]() arkadaşlar size ölüm neyi çağrıştırıyor?bir sonu mu?,sonsuzluğu mu? Yada sadece beyinlerimizde gizli bir korku olarak kalmalı mı ölüm...? ne dersiniz ? |
||
|
||
| Ölümün beyinlerimize kazıdıkları o kor ateşlerden çok farklı olduğunu düşünüyorum.. Herkesin sonsuz huzur içinde olduğu,kendine karşı özsaygın olduğu yerdir.. |
||
|
||
| ya ben ölümü her zaman düşünürüm,daha bugün olduğu gibi..ve ölümden de hiç korkmam ben.benim için asıl ölümden sonra hayat başlıyor demektir,o kadar önemli ölüm benim için yani. | ||
|
||
| ölümü düşünmek için daha genciz..en azından ben böyle düşünüyorum..ölümün soğuk yüzünü düşünmektense hayatın sıcak tadına varmaya çalışsak..hepimiz için kaçınılmaz sonuç zaten.. | ||
|
||
| aynı zamanda aslında herşeyin ne kadar önemli olduğunu da.. | ||
|
||
| ölüm aslında başlangıçtır. | ||
|
||
| ölüm kimine göre son...... kimine göre başlangıç....... | ||
|
||
| ölüm bir hayatın sonu ve diğer hayatın başlangıcıdır. | ||
|
||
| ölüm bnm için ikinci bir şans. | ||
|
||
| herseyın bı sonu oldugunu anlatıyo bence | ||
|
||
| Benim için bazen bir kurtuluş yolu, bazende ölenin ardından damlattığın bir iki damla gözyaşıdır... | ||
|
||
ölüm- platonik bir aşktan daha fazla acı vermiyordur eminim.
|
||
|
||
| ölmekten korkuyorum akıllı insanların hepsi ölümden korkar kormuyorum diyenler ya yalan söylüyo ya da bazı şeylerin farkında değil.neyin mesela;sevdiklerinden ayrılıyorsun ve yanında hiçkimse yok yapayalnızsın karanlık ve dar bilmediğin bi çukurdasın.orda nasıl bi muamele göreceğin meçhul sonuçta hiç kimsenin garantisi yok ölürken çekeceğin acılar da cabası | ||
|
||
| Ölüm ölümdür,benim kurtulduğum zamandır,rahat ettiğim yerdir,arkamdan ağlayacakların olduğunu bilmektir. | ||
|
||
| Biz varolduğumuz sürece, ÖLÜM yoktur;ÖLÜM varolduğu sürece biz artık yokuz...!!! | ||