|
||
| karşılıksız sevdiğiniz insanlar ve dönemler olmuştur mutlaka. bu tür durumlarda ne yapıyosunuz? karşıdakinin bakış açısını anlayabiliyo musunuz? ben şahsen karşı taraf kız olduğu için anlayamıyorum belki de.aslında anlamaz zor da değil ama karşıdakinin ne kadar olgun olduğuna bağlı bence... |
||
|
||
| BEN EMPATİ İLE HAREKET EDİYORUM. bir de şu sözü hiç aklımdan çıkarmıyorum: sen ne kadar anlatırsan anlat ,karşındakinin anlayabildiği kadarsın,,.... |
||
|
||
| sen elmayı seviyorsun diye elmada seni sevmek zorunda mı (böyleydi galiba) sözü aklıma geliyor ve duygularımı dizginlemeye çalışıyorum sonuçta karşı tarafın ne düşündüğü çok önemli ve duygularım karşılıksızsa nasıl kendim başlattıysam gene kendim bitiririm karşı tarafa fazla yüklenmenin manası yok. | ||
|
||
ben hep platonik takıldığım için, karşı tarafın sevgi denince aklına ne geldiğinii bilmiyorum ,eğer benim gibi düşünüyorsa zaten platonik olmazdı,demek ki daha yüzeysel bakıyor erkekler sevgiye
|
||
|
||
BEN EMPATİ İLE HAREKET EDİYORUM. bir de şu sözü hiç aklımdan çıkarmıyorum: sen ne kadar anlatırsan anlat ,karşındakinin anlayabildiği kadarsın,,.... arkadaş çok güzel açıklamış.. |
||
|
||
| mesaj yazmak mecburiyetiyetinde değilsiniz. "yorum yapmıcam" yazan mesajlar siliniyor. nedeni gayet açıkk sanırsam, değil mi | ||
|
||
| platonik yada ne olursa olsun söz konusu duygular olunca gözler dillenir birden.. susmaya başlar ağızlar.. Ve eminim ki karşı taraftada sevilmenin verdiği gurur vardır. ayrıca bende empati yapıyorum ama ondan önce bir profil çıkartıyorum saçma gelecek biraz ama çok işe yaradı bu zamana kadar.kendimi onun yerine koyarak nasıl biri olduğunu,nelerden hoşlandığını çözüyorum. |
||
|
||
hiçbirşey yapamıyorum, hiçbirşey diyemiyorum. sadece efkarlanıp efkarlanıp içiyorum.
|
||
|
||
| seven sevilmediği sürece acı çeken oluyo ama erkeklerin kırmamaları gerekli kırdıklana şahit oldum | ||
|
||
sevgi çok feci birşey..hele uğruna paramparça olmak içinin yanması ama o kişinin sizi sevmesi imkansız olsa hatta sizi tanımasmış olsa üstelik sizden yaşça büyükl olsa ve başka birisine aşıksa ne kadar zor değil mi? ama öyle... hatta onunladır şu an.. ama sizi hiç görmez göremez.. sadece hayatın bir köşesinde umut bağlarsınız boş bir umut...yelkensiz gemi ayaksız bir dansçı akordsuz bir gitar.kör bir ressama benzer.. hepsinden en kötüsü kırık bir kalbe benzer
|
||
|
||
hiçbirşey yapamıyorum, hiçbirşey diyemiyorum. aynen bende hiç bir şey diyemem. hep öyle kendi içimde kalır. sadece efkarlanıp efkarlanıp içiyorum.
|
||
|
||
hiçbirşey yapamıyorum, hiçbirşey diyemiyorum. aynen bende hiç bir şey diyemem. hep öyle kendi içimde kalır. sadece efkarlanıp efkarlanıp içiyorum.![]()
|
||
|
||
| sade sen mi be şehri değiştirdim sigaraya yeniden başladım içki içiyorum ve başkalarını sokmaya çalışıyorum hayatıma ama olmuyor herşeye söz geçiyor kalbe geçmiyor | ||
|
||
sevgi içindeki seni senden alan bir duygu seni yiyip bitiren yaşamını mahveden bir duygu benim için ona seni seviyorum desem bile ne fark edecek...başka birini sevdikten sonra..boyunuzdan büyük bir sevda olsa acısıda büyük oluyor gerçekten..sizlere tavsiyem sevmeyin hiç bir zaman imkansız birini..ağlamayın boşuna ..boşuna olmayacak bir sevginin peşinden gitmeyin..hepsinden önemlisi asla bağımlısı olmayın onun..boyunuzdan büyükse acısı DAHA BÜYÜK OLUYOR! üzmeyin kendinizi sevilmeyi bekleyin sizin sevdiğiniz kişi sizi sever belki...o zaman pespembe olur yine dimi?.. ayaklarınız yerden kesilir yine.... ama olabilir mi?... olabilir mi imkansız biri?...çok zor çok zor!..olursa imkansız diye birşey olabilir mi? ...........
|
||
|
||
hiçbirşey yapamıyorum, hiçbirşey diyemiyorum. aynen bende hiç bir şey diyemem. hep öyle kendi içimde kalır. sadece efkarlanıp efkarlanıp içiyorum.![]() içmek kısmı hariç bende aynen öyle. çok salağım ya
|
||