Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
Sevmek; karşı taraf için nedir?

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Psikoloji

: Sevmek; karşı taraf için nedir?

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 [ 2 ] 3 4 5 6

acun1989 25.10.2007 14:22:47
cok kısıyı sevdım karsılıksız belkıde ask degıl cogu bı begenıydı ama benım dısımda kımse için bı anlam ıfade etmeyen duygulardı kendım sever kendım aglardım

zeyneep 25.10.2007 14:27:22
bazıları için hayli yorucu sınav bazıları için iç ferahlatan çıkış..bunu kişi kendi bünyesiyle kendi yaşanmışlıklarıyla belirler bazen elinde olarak bazen gidişattan ötürü.sevmek karşı tarafa çoğu kez bana göre (öhhöh öhöhöhh:))sizizn sevginizi hakettiğine birileri tarafından sevilmeye muhtaç insanoğluna ilaç misalidir.birlerinin elini sırtınızda hissetmek düşmeden önce kaldıracak birilerinin olduğunu bilmek güzeldir vesselam.ama tabi dediğim gibi eğer sizi seven psikopat değilse tüm koşullar olumluysa vs vs..

bir_derdim_var 25.10.2007 20:13:28
hüzünlendim biranda bana ne oluyorsa... Cry

droping 26.10.2007 21:40:24
demiyorum söylemiyorum 4 senedir içimde tutuyorum o şekilde yaşayıp gidiyorum...........................

derin miray 29.10.2007 23:16:01
demiyorum söylemiyorum 4 senedir içimde tutuyorum o şekilde yaşayıp gidiyorum...........................
aynı düzeni ben de yaşıyorum..ama sevdiğim kişinin beni sevmesi imkansız. Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry...o daha kötü bir durum söyleme şansınız varken söyleyin arkadaşlar...daha fazla üzülmeyin..

Burçin_MVO 30.10.2007 12:01:47
Eğer karşı taraf seviyorsa sevmek karşı taraf için herşedir ancak karşı tarafta hiç birşey yoksa sevmek karşı taraf için hiç birşeydir.......

Birgül 30.10.2007 20:12:47
ben de çok platonik şeyler yaşadım ama çabuk unutabiliyorum.o kişinin bana davrandığı gibi davranıyorum.hoşlanıyorum diye özel ilgi göstermiyorum.böyle sürüp gidiyor... Cheesy

devrimci 30.10.2007 21:21:52
ben hep platonik takılırım.erkek olduğum için belki de.
sağolsun gizem adında bir kankam vardır.hep beni teselli eder.o yüzden karşılıksız aşk benim için sorun değil.

hb bjk 01.11.2007 17:12:37
ya bazen platonik olmak iyidir ama insan bazen de bazı şeylerini paylaşmak için bir sevgili istiyor yanında bir arkadaşına da anlatabilirsin birşeyi ama o seni daha iyi anlar sana daha çok yardım eder istiyorum ama istediğim kişiler olmuyor karşıdakini de anlayamıyorum yanımda bile değil ve erkeklere güvenmek çok zor geliyor çünkü hep aynı şey oluyor...  Cry

living dead 01.11.2007 17:14:58
Zorumdur ve zoru severim bu yüzden nerde en zor var onu seçerim (:
Ama aşk hayatımda başıma gelen en güzel ama en umutsuz şeydir yinede seviyorum aşık olmayı...

cisem_cisem 08.11.2007 14:25:17
ya ben sevgı ask falan inanmıyorum bunlara sacma birşey yani

zafer_bergama23 08.11.2007 14:43:12
sevmek karşı taraf için  ;
sevmiyorsa hiç bir şey demektir    Tongue
siz ağzınızla kuş tutsanız bile o sevmiyorsa hiç bir şey demektir
hatalıysam  bildirin    Grin   

emotinal wizard 08.11.2007 15:04:45
sevmek karşı taraf için  ;
sevmiyorsa hiç bir şey demektir   
siz ağzınızla kuş tutsanız bile o sevmiyorsa hiç bir şey demektir
hatalıysam  bildirin       
kesinlikle katılıorum.
benimde hep içimde kalır sevgim sanki karşımdaki öğrenince büyü bozulucakmış gibi gelio.ne biliym ya bende ayrı bir deliyim sanırım Undecided

merve_mor 09.11.2007 21:23:01
ehemm bu konuya ilk mesaj yazması gereken insanlardan biriyim ben sanırım 3 yıldır içimde tutuyorum ben anlatmasam bile anladı belkide o kadar çok rezil oldum kii anlat anlat bitmez artık beni yolda görünce pis pis gülüyor umurumda da değil alıştım artık rezil olmaya ben rezil olmayınca rahat edemiyorum duygularımı açıklamak istemedim karşılık bulamazsam yıkılacağımı biliyordum şimdi en azından açıklamadım ki ne olabilirdi aramızda diyorum ama açıklasam bile aramızda bişey olmasınıda istemiyordum noluyo bu acep aşk mı? saplantı mı?
bana daha çok saplantı gibi geliyor bendeki  Embarrassed

zafer_bergama23 10.11.2007 18:32:58
sevmek karşı taraf için
sadece çok güzeldir gurur duyar  sevildiği için
hepsi bu     Grin   
yalan dostum aşk diye bir şey yok    Cool

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 [ 2 ] 3 4 5 6

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468