|
||
| cok kısıyı sevdım karsılıksız belkıde ask degıl cogu bı begenıydı ama benım dısımda kımse için bı anlam ıfade etmeyen duygulardı kendım sever kendım aglardım | ||
|
||
| bazıları için hayli yorucu sınav bazıları için iç ferahlatan çıkış..bunu kişi kendi bünyesiyle kendi yaşanmışlıklarıyla belirler bazen elinde olarak bazen gidişattan ötürü.sevmek karşı tarafa çoğu kez bana göre (öhhöh öhöhöhh:))sizizn sevginizi hakettiğine birileri tarafından sevilmeye muhtaç insanoğluna ilaç misalidir.birlerinin elini sırtınızda hissetmek düşmeden önce kaldıracak birilerinin olduğunu bilmek güzeldir vesselam.ama tabi dediğim gibi eğer sizi seven psikopat değilse tüm koşullar olumluysa vs vs.. | ||
|
||
hüzünlendim biranda bana ne oluyorsa...
|
||
|
||
| demiyorum söylemiyorum 4 senedir içimde tutuyorum o şekilde yaşayıp gidiyorum........................... | ||
|
||
demiyorum söylemiyorum 4 senedir içimde tutuyorum o şekilde yaşayıp gidiyorum........................... aynı düzeni ben de yaşıyorum..ama sevdiğim kişinin beni sevmesi imkansız. ...o daha kötü bir durum söyleme şansınız varken söyleyin arkadaşlar...daha fazla üzülmeyin..
|
||
|
||
| Eğer karşı taraf seviyorsa sevmek karşı taraf için herşedir ancak karşı tarafta hiç birşey yoksa sevmek karşı taraf için hiç birşeydir....... | ||
|
||
ben de çok platonik şeyler yaşadım ama çabuk unutabiliyorum.o kişinin bana davrandığı gibi davranıyorum.hoşlanıyorum diye özel ilgi göstermiyorum.böyle sürüp gidiyor...
|
||
|
||
| ben hep platonik takılırım.erkek olduğum için belki de. sağolsun gizem adında bir kankam vardır.hep beni teselli eder.o yüzden karşılıksız aşk benim için sorun değil. |
||
|
||
ya bazen platonik olmak iyidir ama insan bazen de bazı şeylerini paylaşmak için bir sevgili istiyor yanında bir arkadaşına da anlatabilirsin birşeyi ama o seni daha iyi anlar sana daha çok yardım eder istiyorum ama istediğim kişiler olmuyor karşıdakini de anlayamıyorum yanımda bile değil ve erkeklere güvenmek çok zor geliyor çünkü hep aynı şey oluyor...
|
||
|
||
| Zorumdur ve zoru severim bu yüzden nerde en zor var onu seçerim (: Ama aşk hayatımda başıma gelen en güzel ama en umutsuz şeydir yinede seviyorum aşık olmayı... |
||
|
||
| ya ben sevgı ask falan inanmıyorum bunlara sacma birşey yani | ||
|
||
| sevmek karşı taraf için ; sevmiyorsa hiç bir şey demektir ![]() siz ağzınızla kuş tutsanız bile o sevmiyorsa hiç bir şey demektir hatalıysam bildirin
|
||
|
||
| sevmek karşı taraf için ; sevmiyorsa hiç bir şey demektir siz ağzınızla kuş tutsanız bile o sevmiyorsa hiç bir şey demektir hatalıysam bildirin kesinlikle katılıorum. benimde hep içimde kalır sevgim sanki karşımdaki öğrenince büyü bozulucakmış gibi gelio.ne biliym ya bende ayrı bir deliyim sanırım
|
||
|
||
| ehemm bu konuya ilk mesaj yazması gereken insanlardan biriyim ben sanırım 3 yıldır içimde tutuyorum ben anlatmasam bile anladı belkide o kadar çok rezil oldum kii anlat anlat bitmez artık beni yolda görünce pis pis gülüyor umurumda da değil alıştım artık rezil olmaya ben rezil olmayınca rahat edemiyorum duygularımı açıklamak istemedim karşılık bulamazsam yıkılacağımı biliyordum şimdi en azından açıklamadım ki ne olabilirdi aramızda diyorum ama açıklasam bile aramızda bişey olmasınıda istemiyordum noluyo bu acep aşk mı? saplantı mı? bana daha çok saplantı gibi geliyor bendeki
|
||
|
||
| sevmek karşı taraf için sadece çok güzeldir gurur duyar sevildiği için hepsi bu yalan dostum aşk diye bir şey yok ![]() |
||