|
||
sevmek karşı taraf için yine döktürdün be abi sadece çok güzeldir gurur duyar sevildiği için hepsi bu yalan dostum aşk diye bir şey yok ![]() ..
|
||
|
||
| ben kimseyi sevmedim sevemedim erkekleri sevemiyorum yaptıkları herşey benim miğdemi bulandırıyor hiç kimseyi sevmek anlamında sevemedim:D o yüzden karşılıksız sevgide olmadı ama beni sevenlere yazık hiçbir karşılık alamıyorlar ve alamazlarda:D üzülüyorum onlar adına | ||
|
||
yha bu soru yanlış "sevilmek nedir?" olucaktı doğrusu
|
||
|
||
açıklasam bile aramızda bişey olmasınıda istemiyordum noluyo bu acep aşk mı? saplantı mı? aynısı bende de var cidden aşk saplantı gibi ve ben bu durumdan nefret ediyorum
bana daha çok saplantı gibi geliyor bendeki ![]() |
||
|
||
ben hep platonik takıldığım için, karşı tarafın sevgi denince aklına ne geldiğinii bilmiyorum kesinlikle katılıyorum ,eğer benim gibi düşünüyorsa zaten platonik olmazdı,demek ki daha yüzeysel bakıyor erkekler sevgiye
|
||
|
||
valla ben hep platonik takılıyorum aşık oldugum kisinin kız arkadaşı var tabiki de bana karşı bişey hissetmesini bekleyemem ama onu her gördüğümde icim acıyo yaaa onu gercekten seviyorum erkek arkadaşım oldugu zaman bile ona aşıktım onunla belki unuturum diye cıktım olmayınca ayrıldık şimdi yine ne olcak bilmiyorum yaaa offfff ama şu da var platonik olma değmez ona yazık sana
|
||
|
||
bende söylemiyorum 4 yıldır içimde canımı yakan bi ukte oldu sevgim ama söylemek zor çünkü karşı tarafın kişiliğine bağlı tanımadan yapamazsın itirafını çünkü karşındakinin sevgi anlayışını bilmen gerek eğer karşındakisevgiyi basit bişey sanıyosa canını yakar dalga geçer umursamaz ama biraz olsun insansa sana en azından değer verir ama çok zor öyle anlayışlı insanı bulup karşısına geçip anlatmak içindekileri
|
||
|
||
seven sevilmediği sürece acı çeken oluyo ama erkeklerin kırmamaları gerekli kırdıklana şahit oldum peki kırılanlara şahit oldun mu? emin ol bay-bayan farketmiyor. yada felek bana istisna yapıyor.
|
||
|
||
ben hep platonik takıldığım için, karşı tarafın sevgi denince aklına ne geldiğinii bilmiyorum benim durumum ki senden farksiz bi de sozlerine aynen katiliorum !!
,eğer benim gibi düşünüyorsa zaten platonik olmazdı,demek ki daha yüzeysel bakıyor erkekler sevgiye |
||
|
||
| valla bende hep platonik takılıyorumm...bence erkekler birisini sevemez...onlar gönüllerini eğlendirecek kızlar arıyolarr...onlar için sevmek saçmalıktır... | ||
|
||
valla bende hep platonik takılıyorumm...bence erkekler birisini sevemez...onlar gönüllerini eğlendirecek kızlar arıyolarr...onlar için sevmek saçmalıktır... bu da güzel bir yorumdu hoşuma gitti ..oh be ortalık platonik kaynıyo ya
|
||
|
||
ben hep platonik takıldığım için, karşı tarafın sevgi denince aklına ne geldiğinii bilmiyorum kesinlikle katılıyorum ,eğer benim gibi düşünüyorsa zaten platonik olmazdı,demek ki daha yüzeysel bakıyor erkekler sevgiye![]() |
||
|
||
askindan olsen bile gereginden fazla verdiklerin her zaman geri teper en iyisi umursamaz takilcan arkadas o zaman gor bak pesinden nasil geliyolar kacan kovalanir misali...gerci ben hic yapamadim ama siz yapin genelde ise yariyoo
|
||
|
||
tek kelimeyle karşı taraf için işgence
|
||
|
||
| karşılıksız olduğundan emin olduktan sonra madem tek taraflı, tek taraflı devam eder düşünceler. fazla da sürmez zaten bence. | ||