Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
Sevmek; karşı taraf için nedir?

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Psikoloji

: Sevmek; karşı taraf için nedir?

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 [ 3 ] 4 5 6

deborah 10.11.2007 18:34:54
sevmek karşı taraf için
sadece çok güzeldir gurur duyar  sevildiği için
hepsi bu     Grin   
yalan dostum aşk diye bir şey yok    Cool

yine döktürdün be abi Grin Grin..

read 10.11.2007 18:51:59
ben kimseyi sevmedim sevemedim erkekleri sevemiyorum yaptıkları herşey benim miğdemi bulandırıyor hiç kimseyi sevmek anlamında sevemedim:D o yüzden karşılıksız sevgide olmadı ama beni sevenlere yazık hiçbir karşılık alamıyorlar ve alamazlarda:D üzülüyorum onlar adına

kaRaKalem 10.11.2007 20:51:02
yha bu soru yanlış Cheesy "sevilmek nedir?" olucaktı doğrusu Cheesy

lel92 14.11.2007 14:04:24
açıklasam bile aramızda bişey olmasınıda istemiyordum noluyo bu acep aşk mı? saplantı mı?
bana daha çok saplantı gibi geliyor bendeki  Embarrassed
aynısı bende de var cidden aşk saplantı gibi ve ben bu durumdan nefret ediyorum

ofelya 15.11.2007 17:29:30
ben hep platonik takıldığım için, karşı tarafın sevgi denince aklına ne geldiğinii bilmiyorum Grin,eğer benim gibi düşünüyorsa zaten platonik olmazdı,demek ki daha yüzeysel bakıyor erkekler sevgiye
  kesinlikle katılıyorum Cry

pisiko girl 18.11.2007 08:07:20
valla ben hep platonik takılıyorum aşık oldugum kisinin kız arkadaşı var tabiki de bana karşı bişey hissetmesini bekleyemem ama onu her gördüğümde icim acıyo yaaa onu gercekten seviyorum erkek arkadaşım oldugu zaman bile ona aşıktım onunla belki unuturum diye cıktım olmayınca ayrıldık şimdi yine  ne olcak bilmiyorum yaaa offfff ama şu da var platonik olma değmez ona yazık sana  Cry

uyanınartık 21.11.2007 18:49:52
bende söylemiyorum 4 yıldır içimde canımı yakan bi ukte oldu sevgim ama söylemek zor çünkü karşı tarafın kişiliğine bağlı tanımadan yapamazsın itirafını çünkü karşındakinin sevgi anlayışını bilmen gerek eğer karşındakisevgiyi basit bişey sanıyosa canını yakar dalga geçer umursamaz ama biraz olsun insansa sana en azından değer verir ama çok zor öyle anlayışlı insanı bulup karşısına geçip anlatmak içindekileri Sad

ahmet347 24.11.2007 19:01:15
seven sevilmediği sürece acı çeken oluyo ama erkeklerin kırmamaları gerekli kırdıklana şahit oldum
peki kırılanlara şahit oldun mu? emin ol bay-bayan farketmiyor. yada felek bana istisna yapıyor.

Heutaissy 25.11.2007 14:14:30
ben hep platonik takıldığım için, karşı tarafın sevgi denince aklına ne geldiğinii bilmiyorum Grin,eğer benim gibi düşünüyorsa zaten platonik olmazdı,demek ki daha yüzeysel bakıyor erkekler sevgiye
benim durumum ki senden farksiz bi de sozlerine aynen katiliorum !!

zencefil.mof 25.11.2007 14:17:23
valla bende hep platonik takılıyorumm...bence erkekler birisini sevemez...onlar gönüllerini eğlendirecek kızlar arıyolarr...onlar için sevmek saçmalıktır...

deborah 25.11.2007 20:15:30
valla bende hep platonik takılıyorumm...bence erkekler birisini sevemez...onlar gönüllerini eğlendirecek kızlar arıyolarr...onlar için sevmek saçmalıktır...
bu da güzel bir yorumdu hoşuma gitti Wink..oh be ortalık platonik kaynıyo ya Grin Grin Grin

ahmet347 26.11.2007 09:29:04
  kesinlikle katılıyorum Cry
bence genelleme yapmak yanlış olur. iki elin ikiside bir degil.

tuuuçe 05.12.2007 15:03:17
askindan olsen bile gereginden fazla verdiklerin her zaman geri teper en iyisi umursamaz takilcan arkadas o zaman gor bak pesinden nasil geliyolar kacan kovalanir misali...gerci ben hic yapamadim Grin ama siz yapin genelde ise yariyoo

sevda çiçeği_mortakal 08.12.2007 13:35:01
tek kelimeyle karşı taraf için işgence Sad

*Pollyanna 18.12.2007 16:57:16
karşılıksız olduğundan emin olduktan sonra madem tek taraflı, tek taraflı devam eder düşünceler. fazla da sürmez zaten bence.

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 [ 3 ] 4 5 6

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468