Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
Sevmek; karşı taraf için nedir?

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Psikoloji

: Sevmek; karşı taraf için nedir?

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 3 [ 4 ] 5 6

ukzoy 22.12.2007 22:52:24
Ben sevdiğim kişinin beni sevmediğini bir şekilde anlayınca, ona hiç kendimi ifade etmiyor, içimden ona karşı ilgimi besliyorum sadece. Aynı şey benim için de olsa çünkü hiç iyi hissetmem, hoşuma gitmeyen veya sevgili olarak görmeyeceğim bir kız bana gelip duygularını ifade etse düşüncesiz bir şekilde, kötü hissederim galiba.
Bu yüzden..

burki 24.12.2007 23:35:33
aşık olunca naparsınız ya da napıyosunuz? ya da tanımadığınız birine nasıl hoşlandığınızı söylersiniz??*

ahmet347 25.12.2007 14:55:37
askindan olsen bile gereginden fazla verdiklerin her zaman geri teper en iyisi umursamaz takilcan arkadas o zaman gor bak pesinden nasil geliyolar kacan kovalanir misali...gerci ben hic yapamadim Grin ama siz yapin genelde ise yariyoo
susun yaa. sakın duymasın. bide benden kaçarsa temelli biterim ya.

burakpurple 25.12.2007 17:53:00
karşı taraf için havalanma sebebi olabilir

merve_mor 25.12.2007 17:57:14
askindan olsen bile gereginden fazla verdiklerin her zaman geri teper en iyisi umursamaz takilcan arkadas o zaman gor bak pesinden nasil geliyolar kacan kovalanir misali...gerci ben hic yapamadim Grin ama siz yapin genelde ise yariyoo
katılmıyorum.bence saçma .kaçayım kovalar dersin.birde bakarsın kovalayan kalmamış.tamda kazanamışken naz yapayım deyip elimden kaçıramam valla  Cheesy
içimden geldiği gibi davranırım asla kaçmam.naz falan yapmam.çok da saçma bence.en iyisi kalbinden geçtiği gibi davranmak  Wink

lel92 25.12.2007 18:55:29
aşk dürbün gibidir Grin bir tarafı sevileni olduğundan büyük bir tarafı seveni olduğundan küçük gösterir. işte böyle

zafer_bergama23 28.12.2007 23:41:11
aşık olunca naparsınız ya da napıyosunuz? ya da tanımadığınız birine nasıl hoşlandığınızı söylersiniz??*
açık ve net olarak söylemek en iyisi .  kabul ederse ondan sonra  aşık olunmalı tabii bu aşk kurallarına ters   Grin

deborah 29.12.2007 11:09:12
ohoo aşık olunca çok deli şeyler yaparım...kimse tanıyamaz beni Cheesy..

ama genelde aşık olmam,sadece hoşlanırım..öyle gider işte Undecided.

severim,sevilirim ama olmayınca da olmuyor ya Sad

cyperbet 29.12.2007 11:32:50
asık oldummu her seyımle degısırım tamamıyle ona baglanırım ama bu kotu bısey oluyor baglanmak ama napayım  Undecided

AnOrMaL 07.04.2008 18:31:03
sakız gibi çiğner çiğner canı sıkılır atar (eski tadı da yoktur)

derin miray 11.04.2008 13:42:20
hiçbir şey yapamayıp elim kolum bağlı oturuyorum.. dediğin gibi eğer tanımadığım ya da çok az tanıdığım biriyse bunu söyleyemem çünkü tepkisinden korkarım Roll Eyes

derin miray 27.04.2008 21:25:20
bunu söyleyeceğim kişi normalde büyük bir demir yığını gibi duygusuz.. söylediğim sözlere cevap vermiyorsa bunu itiraf etmek bir kördüğümü çözemek gibi olur.. sadece zoraki  konuşan ve gülümsemesini bir kere bile göremediğim.. ama beni bir yönüyle daha doğrusu zıttım olarak etkileyen bu kişi..  kendisini sevmeme neden olan o kendim bile "bilmediğim" yönünü ortaya koymadıkça ben sessiz kalmaya sadece karşılıksız sevmeye devam edeceğim. sevgi de bu değil midir zaten "anlamsız" ve "karşılıksız" hiç bir zaman seven kişi sevdiğine kavuşamaz veya o kişi karşısındaki kişi tarafından da seviliyorsa bunu bir türlü bilemez......sadece kendisinde sevmenin bıraktığı mutluluk yerine gözyaşları ve sevmenin acısı kalır......... Cry

PerVane 28.04.2008 00:31:32
bence sevdigini söylemesen de belli etmelisin, ve sirf 1 kez degil, ve sonuclarina katlanmaya kendini
hazir hissetmedikce söyleme, cünkü bazen o insan senin ona olan bu temiz masum duygularina degmeye bilir... hatta oda biseyler söylese ve davranislarini bir cevap olarak algilasan bile emin olma,
cünkü insanlar dönme dolap gibidir... her tarafa döner...

firat027 28.04.2008 11:36:34
BEN EMPATİ İLE HAREKET EDİYORUM.
bir de  şu sözü hiç aklımdan çıkarmıyorum:  sen ne kadar anlatırsan anlat ,karşındakinin
anlayabildiği kadarsın,,....

bence de platonik aşk acı verir ama o acıyı çekmeye razıdır platonik seven o isterki hep benseveyim o sevmese de olur işte platonik aşk budur

PerVane 28.04.2008 15:05:24
dogru, birde Platonik ask vardi degil mi? platonik kelimesi bilim adami Plato dan geliyor, onun bir teorisinde, gercek ask VARMIDIR? diye bir soru yönlendiriliyor. Fazla ayrintiya girmeden sadece sorunun cevabini vermek istiyorum:
Gercek ask insanina göre individuell olarak degisiyor. Yani kisisel bir hal. ASKI herkez FARKLI yasar. Bazilarina göre bir ömrünü feda etmektir, bazilarina göre CANINI feda etmek. Bazilari icin 5 yil süren bir birliktelik ASk diye nitelendirilirken, bazilari icin top topu 5 saat yasanin yogun duygular ask diye tanimlanir.
Yillardir sevgi ve aski konusuyoruz, sorguluyoruz, anlatiyoruz, fakat hala daha sabit bir teori bulunamadi. Neden?
Cünkü ask ANLIK bir duygudur.
Yasanmasi gerekiyorsa eyer, YASANMALI... Bitmesi gerekiyorsa da bitmeli...
Bu benim teorim.

Sevgilerimle...  Wink

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 3 [ 4 ] 5 6

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468