|
||
bunu söyleyeceğim kişi normalde büyük bir demir yığını gibi duygusuz.. söylediğim sözlere cevap vermiyorsa bunu itiraf etmek bir kördüğümü çözemek gibi olur.. sadece zoraki konuşan ve gülümsemesini bir kere bile göremediğim.. ama beni bir yönüyle daha doğrusu zıttım olarak etkileyen bu kişi.. kendisini sevmeme neden olan o kendim bile "bilmediğim" yönünü ortaya koymadıkça ben sessiz kalmaya sadece karşılıksız sevmeye devam edeceğim. sevgi de bu değil midir zaten "anlamsız" ve "karşılıksız" hiç bir zaman seven kişi sevdiğine kavuşamaz veya o kişi karşısındaki kişi tarafından da seviliyorsa bunu bir türlü bilemez......sadece kendisinde sevmenin bıraktığı mutluluk yerine gözyaşları ve sevmenin acısı kalır......... ![]() Sen ne kadar da dertliymişsin bu konuda yaa.. Üzüldüm çok ![]() Bence de Sevmek, karşı taraf için anlamsız bir gurur ve böbürlenme kaynağıdır! Platonik Aşk... Çaresizlik hissini acımasızca yaşatan ve de gözyaşlarını içine akıtmanı gerektirip daha da yakan ruhsal bunalım halidir
|
||
|
||
sen elmayı seviyorsun diye elmada seni sevmek zorunda mı (böyleydi galiba) sözü aklıma geliyor ve duygularımı dizginlemeye çalışıyorum sonuçta karşı tarafın ne düşündüğü çok önemli ve duygularım karşılıksızsa nasıl kendim başlattıysam gene kendim bitiririm karşı tarafa fazla yüklenmenin manası yok. tek kelimeyle olayı süper acıklamıssın .aynan katılıyorum |
||
|
||
| Eğer karşılıklı bir sevgiyse mutluluk vereceğinden eminim. Fakat platonik birşeyse işler iyice zorlaşıyor sanırım. Bazen sevginin dilsiz olması daha güzel oluyor. İmkansızları denemenin hazı da ayrı tabiki. Ama diğer arkadaşların da dediği elma olayına katılıyorum. Fakat cümleyi değiştirip de bakmak lazım bazen böylece karşı taraf için ne olduğunu daha iyi görürüz; ''Elma beni sevdi diye bende elmayı sevmek zorunda değilim..'' |
||
|
||
| Bence de Sevmek, karşı taraf için anlamsız bir gurur ve böbürlenme kaynağıdır! Platonik Aşk... Çaresizlik hissini acımasızca yaşatan ve de gözyaşlarını içine akıtmanı gerektirip daha da yakan ruhsal bunalım halidir sana katılıyorum.... |
||
|
||
| ben bi türlü vazgeçemiyorum kendimi çok kötü hissediyorum hayatımda sadec bi kişiyi gerçekten sevdim o da karşılıksız...ama karşılıksız sevildimde o yüzden ben nasıl gördüğünü farkedebiliyorum bence şöyle bakıyolar duruma yaa sever sever geçer günün birinde benim yüzümden ölmicek yaa |
||
|
||
sevgi çok feci birşey..hele uğruna paramparça olmak içinin yanması ama o kişinin sizi sevmesi imkansız olsa hatta sizi tanımasmış olsa üstelik sizden yaşça büyükl olsa ve başka birisine aşıksa ne kadar zor değil mi? ama öyle... hatta onunladır şu an.. ama sizi hiç görmez göremez.. sadece hayatın bir köşesinde umut bağlarsınız boş bir umut...yelkensiz gemi ayaksız bir dansçı akordsuz bir gitar.kör bir ressama benzer.. hepsinden en kötüsü kırık bir kalbe benzer ne kadar da güzel anlatmışsın beni ![]()
|
||
|
||
sevgi çok feci birşey..hele uğruna paramparça olmak içinin yanması ama o kişinin sizi sevmesi imkansız olsa hatta sizi tanımasmış olsa üstelik sizden yaşça büyükl olsa ve başka birisine aşıksa ne kadar zor değil mi? ama öyle... hatta onunladır şu an.. ama sizi hiç görmez göremez.. sadece hayatın bir köşesinde umut bağlarsınız boş bir umut...yelkensiz gemi ayaksız bir dansçı akordsuz bir gitar.kör bir ressama benzer.. hepsinden en kötüsü kırık bir kalbe benzer ne kadar da güzel anlatmışsın beni ![]() |
||
|
||
hiçbirşey yapamıyorum, hiçbirşey diyemiyorum. Kim bu böyle sana işkence çektiren Ahmet ya? sadece efkarlanıp efkarlanıp içiyorum.İçip kendine zarar verme kuzum. Bence sevmek dünyanın en güzel şeyidir.(: Karşıdaki değerini biliyorsa pahabiçilemez bir hal alır.Vazgeçemezsiniz.En umutsuz anınızda bile umut vardır içinizde.Ölmek isterken bile onu düşlersiniz. asık oldummu her seyımle degısırım tamamıyle ona baglanırım ama bu kotu bısey oluyor baglanmak ama napayım Bende bağlanırım.Ama şikayetçide değilim.Sadece dostlarım hayatımın merkezine onu koyduğumu düşünüyorlar ona üzülüyorum.Sadece çok bağlıyım o kadar.
![]() |
||
|
||
| Bu konu üzerinde daha önce de yorumlarım oldu, hepsi sizler tarafından okundu beğenilmiştir ya da beğenilmemiştir her neyse..Bu konunun artık fazla amacından sapmadan son bir yorumla noktalamak istiyorum..Bence sevmek karşı taraf için..? sorusunu sorarken bu karşınızdaki kişinin, zihninde beliren "sevgi" kelimesine göre değişir...kimilerine göre bulunmaz bir "mücevher"dir..kimilerine göre ağır bir "yük"tür..Kimilerine göre anlayamadığı bir "soru işareti"dir..Kimilerine göre can yakan bir "sıkıntı"dır.. kimilerine göre "imkansız" dır..Kimilerine göre ise boş bir "saçmalık"tır...Sizlere önerim eğer değerli bir mücevherse onu parlatın...yük ise onunla beraber taşıyın..soru işareti ise..cevabını bunu en iyi şelilde hissettirin.. sıkıntı ise iyileştirerek acıyı yok edin.. imkansızsa akışına bırakın...yalnız saçmalık ise bunu onun kafasından değil kendi kafanızdan silin...Aslında karşınızdaki kişinin kafasında ne belirirse belirsin..sonuçta hepsi sizin ona verdiğiniz "sevgi"dir değil mi?.içinizde beliren o sizi kendinizden alan masum..istem dışı..içinizde ısınan duygu...yalnız bunu karşınızdaki kişi yukarıda da belirttiğim gibi bir "saçmalık" olarak düşünüyorsa..hiç düşünmeden onu silin..Bu sizin ve karşınizdaki kişi için en iyisi olur...saçmalıkları silmek çok zor olsa gerek sizin için... | ||
|
||
Sevmek Sevmek sonu karanlık bir yoldur, onu ya aydınlatırsın yada yolunu degiştirisin. Dünyada sevmek kadar güzel ne olabilirki, şunu dusunmek yeter bence, arkamda beni cok seven birisi var. Ne bilim yani cok guzel bir duygumuş zamanın da bende yaşadıgım iiçin (ya içimden geleni yazım dedim belki konudısı olmuştur ama )
|
||
|
||
sevmek,değer vermek insanı yenileyen tazecik bir kandır ama karşılık almayınca keskin bir bıçağa dönüşür ve sana verdiği tüm kanı fazlasıyla alır..o da yetmez kalbini parçalar unutamazsan eğer...ama zaten en başında bunun olacağını bildiğinden bir şey de söyleyemezsin...nasıl başlarsa öyle gider...benim açımdan öyle yani..sadece karşılıksız...
|
||
|
||
| karşılıksız sevdiğim için sadece acı çekiyordum... | ||
|
||
sevmek karşı tarafa haz verir..ama karşı tarafta seviyorsa öyle kalmaz o da sever..ama sevmiyorsa zaten elinde oynatmış durumuna gelir yani aslında kıl birşey
|
||
|
||
karşımdaki şahsiyeti hiç anlamıyorumm 6 senedir ona olan sevgimi bildiği halde sürekli başkalarını seviyor sinir ya "insanlar bir kırmızı gül peşinde koşarken ayakları altında ezilen papatyaları görmezler" derler ya diyen insan çok güzel söylemiş ya tamam sonuçta sevmiyor olabilir ama yüzüme"sen nasıl beni uzun zamandır seviyorsan bende öyle başkasını seviyorum SENİNKİ GİBİ imkansız yani" denirmi yaa
|
||
|
||
karşı taraf için salaklıktır (kendimden biliyorum)
|
||