Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
Sevmek; karşı taraf için nedir?

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Psikoloji

: Sevmek; karşı taraf için nedir?

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 3 4 5 [ 6 ]

hermione_emma 20.07.2008 11:47:45
saçmalık! Cheesy

ayşevebilge 20.07.2008 11:49:16
övünülecek birşey

E.Ü 23.07.2008 10:28:03
Boyle bir olay cok olmadı bana ama arkadaş doğru soylemiş'karşındakinin anlayabildiği kadarsın' Wink

delii 11.09.2008 21:40:33
sanırım bende platonik takılanlardanım ama onun beni sevmemesi felaket değildir yani ben uzaktan severim yine onun başkasını sevmesini çok da kafaya takmıyorum kıskanıyorum belki de içten içe bilmiyorum ama insan bir süre sonra alışıyor  Undecided ama bu karşı taraf için gurur verici birşey oluyor tabii sadece gurur verici Angry

smyy 16.09.2008 20:56:26
platonik yada ne olursa olsun söz konusu duygular olunca gözler dillenir birden..
susmaya başlar ağızlar..

Ve eminim ki karşı taraftada sevilmenin verdiği gurur vardır.
ayrıca bende empati yapıyorum ama ondan  önce bir profil çıkartıyorum saçma gelecek biraz ama çok işe yaradı bu zamana kadar.kendimi onun yerine koyarak nasıl biri olduğunu,nelerden hoşlandığını çözüyorum.
evet katılıyorum.

smyy 16.09.2008 20:59:40
ben bi türlü vazgeçemiyorum kendimi çok kötü hissediyorum hayatımda sadec bi kişiyi gerçekten sevdim o da karşılıksız...ama karşılıksız sevildimde o yüzden ben nasıl gördüğünü farkedebiliyorum
bence şöyle bakıyolar duruma yaa sever sever geçer günün birinde benim yüzümden ölmicek yaa
gerçektende böyle.ben bir kişiyi gerçekten sevdim ama tık yok Embarrassed beni sevenleride ben sevmediğim için karşımdakini kolaylıkla anlıyorum.ama keşke öyle olmasaaaa Undecided Embarrassed

esu 20.09.2008 21:44:04
sanırım bende platonik takılanlardanım ama onun beni sevmemesi felaket değildir yani ben uzaktan severim yine onun başkasını sevmesini çok da kafaya takmıyorum kıskanıyorum belki de içten içe bilmiyorum ama insan bir süre sonra alışıyor  Undecided ama bu karşı taraf için gurur verici birşey oluyor tabii sadece gurur verici Angry
evet öyle olmalı...
Ayrıca insan alışıyor gerçekten de karşıdan bakmaya Grin

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 3 4 5 [ 6 ]

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468