|
||
saçmalık!
|
||
|
||
| övünülecek birşey | ||
|
||
Boyle bir olay cok olmadı bana ama arkadaş doğru soylemiş'karşındakinin anlayabildiği kadarsın'
|
||
|
||
sanırım bende platonik takılanlardanım ama onun beni sevmemesi felaket değildir yani ben uzaktan severim yine onun başkasını sevmesini çok da kafaya takmıyorum kıskanıyorum belki de içten içe bilmiyorum ama insan bir süre sonra alışıyor ama bu karşı taraf için gurur verici birşey oluyor tabii sadece gurur verici
|
||
|
||
platonik yada ne olursa olsun söz konusu duygular olunca gözler dillenir birden.. evet katılıyorum.
susmaya başlar ağızlar.. Ve eminim ki karşı taraftada sevilmenin verdiği gurur vardır. ayrıca bende empati yapıyorum ama ondan önce bir profil çıkartıyorum saçma gelecek biraz ama çok işe yaradı bu zamana kadar.kendimi onun yerine koyarak nasıl biri olduğunu,nelerden hoşlandığını çözüyorum. |
||
|
||
ben bi türlü vazgeçemiyorum kendimi çok kötü hissediyorum hayatımda sadec bi kişiyi gerçekten sevdim o da karşılıksız...ama karşılıksız sevildimde o yüzden ben nasıl gördüğünü farkedebiliyorum gerçektende böyle.ben bir kişiyi gerçekten sevdim ama tık yok bence şöyle bakıyolar duruma yaa sever sever geçer günün birinde benim yüzümden ölmicek yaa beni sevenleride ben sevmediğim için karşımdakini kolaylıkla anlıyorum.ama keşke öyle olmasaaaa
|
||
|
||
sanırım bende platonik takılanlardanım ama onun beni sevmemesi felaket değildir yani ben uzaktan severim yine onun başkasını sevmesini çok da kafaya takmıyorum kıskanıyorum belki de içten içe bilmiyorum ama insan bir süre sonra alışıyor evet öyle olmalı... ama bu karşı taraf için gurur verici birşey oluyor tabii sadece gurur verici ![]() Ayrıca insan alışıyor gerçekten de karşıdan bakmaya
|
||