|
||
| METALLICA Tokio Hotel Marilyn Manson Evanescence |
||
|
||
| çok var aslında ama metallica ya bayılıyorum apocalıptıca ıron maiden de çok iyi. | ||
|
||
Snow Patrol, The Verve, Travis, Bryan Adams, Radiohead, Nirvana, The Cranberries, Metallica, The Beatles, Noir Désir, Pink Floyd, Opeth, Queen, REM, Porcupine Tree, Red Hot Chili Peppers, Oasis diye uzar gider. bazi saydiklarim sadece rock yapmiyor, karisik yani
|
||
|
||
| Avril Lavigne | ||
|
||
sanırım sizin de sevdiiniz bitek evanescence var.onun dışında da hanna pakarinen ve adımdan da anlaşılcaı gibi lovex'i çoook severim.el sueno de morfeoyu da dinlerim ama aramam yani.bu söölediklerimden hanna pakarinen ve lovex finlandiyalı ve el sueno de morfeo da ispanyol
|
||
|
||
pek tanınmış olmasalar da ben seviormmm
|
||
|
||
| Queen//Muse//Placebo//my chemical romance//Led zeppelin//Pink floyd//Linkin park//Rammstein//Arctic monkeys//Kaiser chiefs//Franz ferdinand//Oasis//Pearl jam//Nirvana//İron maiden//Red hot chili pepers//Metallica//Anathema//Green day...... | ||
|
||
| KoRn, Slipknot, Metallica, Dream Theater, Pink Floyd, The Beatles, The Cure, Evanescense, Muse .. |
||
|
||
| !!!!!!!my chemical romance!!!! coldplay 30 seconds to mars green day placebo evanescence |
||
|
||
babyshambles,foo fighters
|
||
|
||
| evanescence , avril lavigne , placebo .... | ||
|
||
| evanescence , avril lavigne , placebo ... | ||
|
||
| GREEN DAY AVRİL LAVİGNE PLACEBO THE DİSTİLLERS GOOD CHARLOTTE LİNKİN PARK EVANESCANCE LACUNA COİL KASABİAN SUM 41 GOO GOO DOLLS 30 SECONDS TO MARS R£D HOT CH!L! P£PP£RS W!TH!N T£MPTAT!ON TOKİO HOTEL |
||
|
||
| CAT POWER | ||
|
||
apocalyptica, him(bir zamanlar sevmezdim ), marilyn manson, cradle of filth=> bunlar ilk dördüm her gün mutlaka en az beşer kez dinlerim ![]() sonra: the beatles, good charlotte,green day,korn,the cure, nirvana, opeth var. |
||