|
||
| GreenDay ve Avril | ||
|
||
| sentenced* audislave radiohead |
||
|
||
| manic street preachers,placebo,radiohead,chris cornell,u2,within temptatıon | ||
|
||
| greenday... | ||
|
||
| linkin park korn paramore disturbed green day vs... |
||
|
||
greenday...
|
||
|
||
| green day- good charlotte - my chemical romance - 30 seconds to mars - placebo - rhcp - finch - radiohead - fall out boy - panic at the disco - system of a down vs... | ||
|
||
| iron madien,korpiklaani,in flames. | ||
|
||
| tokio hotel evanescence creadle of filth chamira muse linkin park korn |
||
|
||
| ilk dinleyip de hayran olduklarım system of a down (toxicity ile başladı) ve my chemical romance (mama). tabi soad dağıldı ama serj tankian da iyi iş yapıyo(lie lie lie, sky is over). sonradan bağımlılık yapanlar: başta muse (tabiiki ve onun sevdiğim şarkıları saymakla bitmez ve bütün şarkılarını aralıksız dinleyebilirim) ve radiohead(karma police le sevmiştim sonra tutuldum) geliyo. linkin park da iyi iş çıkarıyo (bayaa iyi iş çıkarıyo). ve playlist im de severek dinlediğim diğer sanatçı/grup lar(alfabetik): blink 182 chevelle korn marilyn manson (geçen gece rüyamda şeytan olup dünyayı ele geçirdiğini gördüğümden beri pek dinleyemiyorum: ) nirvana placebo sum 41 the all american rejects the beatles the used |
||
|
||
| Suede, Morissey,Placebo,muse,paramore,The cure,radiohead... | ||
|
||
| placebo_ linkin park_ avril lavigne_ good charlotte_ him_ u2_ vs vs...
|
||
|
||
| en en en favorisi radiohead... onun dışında green day the cure the beatles U2 korn 30 seconds to mars audioslave muse rolling stones nirvana mcr HIM metallica queen hendrix.... |
||
|
||
| Children of bodom, Avril lavigne, Evanescence, NİRVANA, pink floyd | ||
|
||
| Metallica,Megadeth,Skid Row,As I Lay Dying,Guns n'roses,Scorpions,Slayer,HIM,Cinderella,Children of Bodom,Warrant... | ||