|
||
| Dinlediğiniz Müzisyenin Düşünceleri mi Önce Geliyor Sizin İçin Yoksa Müziği mi ? | ||
|
||
| tabi ki de müziği..adı üstünde "müzisyen"... | ||
|
||
| duruma göre değişir mesela system of down nın müziği süper olsa bile dinlemem müziği de iğrenç tipleri de düşünceleri de .... |
||
|
||
kendimi engellemeye ne kadar çalışsam da, bazen müziği ne kadar beni etkilese de, kişiliği koca bir " 0" olan insanı dinleyemiyorum,ne kadar doğru aslında bende bilmiyorum
|
||
|
||
| bence düşünceleri önce gelir..istediği kadar harika müzik yapsın.. | ||
|
||
| düşüncedir. zaten insan nasıl düşünüyorsa , düşüncelerini o müziğe yansıtır... | ||
|
||
| düşünce bence düşüncesi kıt olan insanlara müzikte bile olsa çok zor katlanılıyo | ||
|
||
düşüncedir. zaten insan nasıl düşünüyorsa , düşüncelerini o müziğe yansıtır... ![]() |
||
|
||
| arkadaşlar zaten çoğu şarkıcılar şarkılarında düşüncelerini belli ederler bu her açıdan gerçekleşir politika,aşk v.s. |
||
|
||
arkadaşlar zaten çoğu şarkıcılar şarkılarında düşüncelerini belli ederler bu her açıdan gerçekleşir politika,aşk v.s. evet katılıyorum düşündükleri müziklerine yansıyo zaten.. |
||
|
||
| düşünülen şey müziğe yansıyo bencede düşünce önemli | ||
|
||
| Düşünce,Müzisyen için öncemlidir hayatının önemli anlarını düşüncesiyle birleştirip ortaya icratlarını döker. Bizim içinse müzik sesleri ve sözleri olur.Daha çok müzik olur. | ||
|
||
düşünülen şey müziğe yansıyo bencede düşünce önemli bencede düşündügün şeyleri zaten müziginede yansıtabiliyorsun,düşünce.
|
||
|
||
| bazı müzisyenlerin ilk önce düşünceleri gelir bnm için ama bazı müzisyenler içinde müziği gelir ilk önce bana göre | ||
|
||
| düşünce ve müzik birbirine dönen kavramlardır zaten müzik olmadan düşünce,düşünce olmadan da müzik olamaz... | ||