|
||
| sizce düşüncesiz müzik olur mu?Tabiki de olmaz müziği bi yere kadar dinlersin ama düşüncelerini sonsuza kadar...müziği her uygunsuz ya da uygun bir şekilde dinleyemezsin ama müziğini düşünceyle ifade edebilirsin müziğin gerçek öznesi düşüncesinde saklıdır her tür müzikte olsa... | ||
|
||
ikiside aynı şey bence.zaten düşünceler müziğe yansıyor.ha tabi düşünmeden yazılan parçalarda var ki ben ona müzik demiyorum ![]() |
||
|
||
abi bu ekmek mi yoksa su mu gibi birşey olmuş ya ikisi de olmalı bence
|
||
|
||
abi bu ekmek mi yoksa su mu gibi birşey olmuş ya ikisi de olmalı bencebencede ikiside olmali.. |
||
|
||
| düşünce yada müzik? bence bu ikisi birbirinden ayrı düşünülemez |
||
|
||
| yukarıdaki yorumlara katılıyorum tabiki de düşünce çok daha önemli zaten müzik müzisyenin kişiliğini yansıtır ondan parçalar taşır..ve düşünce açısından boş bir insanı,nasıl müzik yaparsa yapsın dinleyemem yani... | ||
|
||
| müzik dediğin şey soyut olanın somut olarak yansıtılmasıdır.ikisi de aynı şeydir. | ||
|
||
muzik diycem ama ...
|
||
|
||
| bence ikiside birbirine alakalı | ||
|
||
mor ve ötesi fanı olmamızdan belli bence.düşünce müziğe yansımalı.yani ikisi de olmalı kesinlikle.
|
||
|
||
| düşünce.nasıl düşünürsen o tarz müzik dinlersin. | ||
|
||
| Müziği. Ama düşüncelerimizin uyuşmadığı bir müzisyeni desteklemem. Dinlerim ama konserine gitmem, albümlerini almam mesela.. |
||
|
||
| tabi ki de müziği... ben bi dinleyiciyim ve buda müziği benim için önde gelir |
||
|
||
| müziği önce gelir | ||
|
||
| bence her ikisi de nasıl düşünmeden müzik yapılamıyorsa.. müziksiz de düşünce olmaz diye düşünüyorum(müzik konusunda)... bu kavramların birbirlerinin tamamlayıcısı olduğunu düşünüyorum | ||