|
||
bn onu muzısyen olarak kabul edıosam hayatımda tabııkıde muzıgı ama mvo bnm ıcın ole deıl hayat felsefem onlar bnm yha
|
||
|
||
| Zaten düşünceler müziğe yansır.Müzik düşüncelerin yansımasıdır.O yüzden ikiside tabiki. | ||
|
||
| gerçek bir müzisyense sanat insanıysa zaten eşsiz mükemmel müziğini düşünceleriyle evlendirir.ben bu güne kadar düşünceleri güzel ama müziği kötü demedim kimse için.'düşünecek' kadar birikimi varsa,çalcak kadar da birikimi vardır. ya aslında çok derin bir konu ya.şimdi adamın politik görüşleri var,sosyal mesajları var ama alt yapısı iğrenç. o zaman dinlenmez.ama şöyle bir şey de var alt yapısı iyi diye de eğlence temasından,aşktan meşkden vaz geçmiyorsa da çekilmez hani diye bir şey yok.. ya şimdi toparlamak gerekirse.hem düşünsün hem çalsın. bomboş bir insan müzik yapamaz zaten. |
||
|
||
kendimi engellemeye ne kadar çalışsam da, bazen müziği ne kadar beni etkilese de, kişiliği koca bir " 0" olan insanı dinleyemiyorum,ne kadar doğru aslında bende bilmiyorum ![]()
|
||
|
||
müziği tabi...ya aslında dinlediğim müzisyenlere baktım da genelde düşünceleri benimle çok uyuşmayan müzisyenleri dinlediğim de yok.ama bunu bilerek yapmıyorum...tesadüf müdür nedir bilinmez artık
|
||
|
||
tabi ki de müziği..adı üstünde "müzisyen"... Müzik olmazsa müzisyen'in m'si olur mu? |
||
|
||
| müzikte düşüncede birbirine bağlı kavramlardır bence, bir grup veya şahıs mutlaka düşüncelerini müziğine de yansıtır ama eğer böyle olmasaydı düşünceyi seçerdim herhalde | ||
|
||
Bence her ikisi de ...........
|
||
|
||
| tabiki de müziği, onu düşüncesi için dinleyeceksem bu onun müziğine saygısızlıktır bence | ||
|
||
düşünce olmadan müziği nası yapcaksınız?? buna katılıyorum..bi de şöyle bi durum var:insanın zaten düşüncesi müziğine yansır,mor ve ötesinde olduğu gibi..ve eğer benim düşüncelerimle örtüşüyorsa daha bi zevkli dinlerim..aksi takdirde insan rahatsız olur heralde..
|
||
|
||
doğrusunu söylemek gerekirse düşünceleride öenmli müziği de ama müziği daha ağır basıo
|
||
|
||
| en başta müzik gelir ama düşünceler de önemli | ||
|
||
| mor ve ötesi müziği ikisini de içeriyor zaten bu yüzden MOR VE ÖTESİ | ||
|
||
| ikisini de birbirinden ayıramıyorumki öyle daha anlamlı oluyor bence | ||
|
||
müziği tabikide.. ne düşündüğü beni ilgilendirmez.. bazı arkadaşlarım bana satanist filan dinleme diyorlar benim için önemli olan onun müziği dini veya başka bişiyi değil ki .. sen o insanın düşüncesini değil müziğini dinlersin sonuçta.. ama düşünce de müzik te hoşuma giderse o sanatçıyı daha çok severim o ayrı mesela mor ve ötesiiii
|
||