|
||
| son güncelleme: 10 Mayıs Cumartesi 1- Beni Bırakma-Feridun Düzağaç 2- Deli-Mor ve Ötesi 3-Hiç Yok Deme Hit Çok-Ceza 4-Yarım Kalan Aşk-Aslı 5-Bahçe-Üçnoktabir videolar eklenecektir... |
||
|
||
| 6 Sen Varsan-Demir Demirka 7 Hiç Yok Deme Hit Çok-Ceza 8 Yabani Otlar-Göksel 9 Deli-Mor ve Ötesi 10 Bahçe-Üçnoktabir videolar eklenecektir... son güncelleme: 8 Nisan Salı 2008 |
||
|
||
| bazilarini begenmedim : or :zerr-i zakkum | ||
|
||
| bence 1. sırada mor ve ötesi olmalıydı. çünkü aralarında en iyi ve güzel klip o.bazılarını bende beğenmedim. | ||
|
||
| öyle hemen birinci sıraya koysalar olmazki..birinci sıraya gelen klip en fazla 2 3 hafta kalıp listeden çıkarılıyor..ben memnunum sıradan..uzun uzun seyredicez işte..hem orda birinci olsa ne olmasa ne..bizim için nerde oldukları belli.. | ||
|
||
maltın deprem klibi en beğendiğim
|
||
|
||
| ayıp olmazmı muazzam zaten de bertarafet klibi bana göre ilk sıranın sahibi gibi klip harika. | ||
|
||
| ben ıcınden hayko cepkını zakkumu malt'ı aslıyı yakubu veeeeeeeeeeee TABIKI MOR VE OTESIIIIIIIIII | ||
|
||
| SEVIYORUM DEMEK ISTEMISTIM SONUNU YAZMAYI UNUTTUM PARDON:)))))))) | ||
|
||
| aslı YARDIMCI OLMUYOR süper yaaa malt ta öyle tabii... | ||
|
||
| bertarafet ve ayıp olmazmı en iyisi bence. | ||
|
||
| mvo olmaliydi !!! | ||
|
||
| mor ve ötesi-hayko cepkin-emre aydın... | ||
|
||
| mor ve ötesi nin herzaman bir numaralı olması lazaım zaten oylede |
||
|
||
öyle hemen birinci sıraya koysalar olmazki..birinci sıraya gelen klip en fazla 2 3 hafta kalıp listeden çıkarılıyor..ben memnunum sıradan..uzun uzun seyredicez işte..hem orda birinci olsa ne olmasa ne..bizim için nerde oldukları belli.. Katılıyorum,her vidyo listede bulunduğu zamana göre doğru yerde...
|
||