|
||
| gençlerbirligini tebrik ediyoruz... | ||
|
||
| dün akşam özellikle gol sonrası Ali samiyen'i inleten ve bizi yalnız bırakmayan Tüm cimbom daşlara sonsuz teşekkürler... ayrıca kupa'yı gerçekten isteyen gençlerbirliğini tebrik ederim... | ||
|
||
Gs bu kupayı alsa ne olur almasa ne olur ... hadi 20-30 yıldır alamıyor olsak neyse
|
||
|
||
Gs bu kupayı alsa ne olur almasa ne olur ... hadi 20-30 yıldır alamıyor olsak neyse ![]() Aynen katiliyorum Zafer'e.. Alisik oldugumuz bir kupa bu, bu sefer alsak ne olurdu almasak ne olurdu.. Tebrikler Genclerbirligi.. |
||
|
||
![]() Alpaslan Dikmen 16.04.2008 G.Saray’ın kupalara tam anlamıyla ambargo koyduğu senelerde yani Lig Kupası, Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı Kupası ve Türkiye Spor Yazarları Derneği Kupasını teke teker topladığı o muhteşem günlerde suyun öte yanında bulunan birileri TSYD Kupasının kaldırılmasını istedi… Ve hemen kaldırıldı… Gık bile demedi TSYD! Çünkü o yıllarda kupaları hep G.Saray alıyordu. Kızdırmamak lazımdı birlerini! G.Saray’ın Beşiktaş’a 6, F.Bahçe’ye 4 attığı bir turnuva bile olmuştu. Eh kupaları G.Saray kazanıyorsa, mücadele etmek yerine kolayı seçip kaldırttılar TSYD Kupasını. Sonra da yine ambargo koyduğumuz C.Başkanlığı Kupasını kaldırdılar. Çünkü H.Şükür bir üçleme serenadı geçivermişti Sarı Lacilere. Velhasılı kelam böylelikle müzemizdeki yüzlerce kupaya 4–5 tane daha katılması engellenmiş oldu. Biz de inat olarak gidip UEFA ve Süper Kupa’yı kazandık ya, o başka mesele. Şimdi ise Kulüpler Birliği Kupası diye bir şey uydurmak üzereler. E hani vaktiniz yoktu... E hani hazırlık (!) yapamıyordunuz sezon öncesi! Türkiye Kupası varken ve onu almak için önünüzde bir çeyrek yüzyıl daha varken biraz mücadele edin yahu! Bu seneki Türkiye Kupası mı? Ne önemi var ki, bundan bizde bir milyon tane var! |
||
|
||
| 2008 fortis türkiye kupası Yarı Final 1.maç 2.maç Rizespor 1 - 7 Kayserispor 0-3 1-4 Genclerbirligi 2 - 1 Galatasaray 1-0 1-1 |
||
|
||
| renkdaş kayserispor'a başarılar... | ||
|
||
| Fortis Türkiye Kupası finalinde, normal süresi ve uzatma dakikaları 0-0 biten karşılaşmada, penaltı atışları sonunda Gençlerbirliği'ni 11-10 yenen Kayserispor 46. Fortis Türkiye Kupası'nın sahibi oldu. Kayserispor'a Uefa Kupası'nda başarılar dileriz |
||
|
||
| kayseri vasat oynadı kupanın sahibi oldu ama ne penaltılardı öyle.. kayseriye avrupa'da başarılar dileriz. | ||
|
||
penaltılar cidden güzeldi, bir ara dedim hiç bitmeyecek tebrikler kayserispor'a (:
|
||
|
||
ben maçı izlemedim. arada sonucuna bakıyordum ama penaltıları izledim. bi an bende hiç bitmeyecek sandım bana Gençlerbirliği alır gibi geliyordu ama Kayseri aldı , başarılar dileriz.
|
||
|
||
tebrikler renkdaş...
|
||
|
||
evet çok uzun sürdü maç. tebrik ederim kayserisporu. başarılar...
|
||