|
||
Fenerbahçe gole boğdu: 10-3 inşallah alırız ya bu sene en azından kupayı
Sarı-lacivertliler, Fortis Türkiye Kupası C Grubu son maçında Alanyaspor'u deplasmanda 10-3 mağlup ederek lider olarak çeyrek finale yükseldi. helal olsun bu sene inşallah alacagız türkiye kupasını. |
||
|
||
| Kupada son 8 belli Fortis Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükselen 8 takım belli oldu. A Grubu'nda Çaykur Rizespor ile Beşiktaş, B Grubu'nda Gençlerbirliği ve Adana Demirspor, C Grubu'nda Fenerbahçe ve Kayserispor, D Grubu'nda ise OFTAŞ ile Galatasaray çeyrek finale yükseldiler. |
||
|
||
türkiye kupasında fenerbahçe-galatasaray karsılaşacak ilk maç Kadıköyde
|
||
|
||
| Türkiye Kupası'nda erken final Fortis Türkiye Kupası’nda çeyrek final karşılaşmalarının kuraları Ataköy Olimpiyatevi’nde çekildi. Fenerbahçe ile Galatasaray yarı finale çıkmak için mücadele edecek. İŞTE EŞLEŞMELER ÇAYKUR RİZESPOR-BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE-GALATASARAY ADANA DEMİRSPOR-GENÇLERBİRLİĞİ GENÇLERBİRLİĞİ OFTAŞ-KAYSERİSPOR Çift maç eleminasyon sistemine göre yapılacak çeyrek final mücadelesinde ilk karşılaşmalar 2-3 Şubat, rövanş maçları ise 26-27 Şubat tarihlerinde oynanacak. Kura çekimi öncesi bir konuşma yapan Futbol Federasyonu Başkanvekili Mehmet Kemal Ünsal, Fortis Türkiye Kupası'nın Türk futbolunda önemli bir yerinin olduğunu belirterek, "Bu kupa, kulüplerimize ekonomik katkıda bulunuyor. Ayrıca 1. veya 2. liglerden takımlarımıza da Avrupa kupalarına katılma şansı tanıyor" dedi. |
||
|
||
türkiye kupasında fenerbahçe-galatasaray karsılaşacak ilk maç Kadıköyde ![]() sevmiyorum böyle olunca..tadı çıkmıyor..biz finali kadıköyde oynayacaktık..
|
||
|
||
siz inönüde oynayın finali herşey alışıldık şekilde olsun
|
||
|
||
bugün kadıköyde dev derbi var şeytanın bacagını kırmamızı umut ediyorum
|
||
|
||
| saat 19,00 da cimboma yeni bir ders vermek için sahaya çıkacagız. | ||
|
||
saat 19,00 da cimboma yeni bir ders vermek için sahaya çıkacagız. ne yani sen de mi ? olamaz en değerli üyeler gs li değil...
|
||
|
||
maça az kaldı heyecan ile maç saatini bekliyorum. inş. biz yenicez. FB
|
||
|
||
| ilk yari fb 0-0 gs.. |
||
|
||
ilk yari ikinci yarı o 2-0 olcak fb 0-0 gs..
|
||
|
||
saat 19,00 da cimboma yeni bir ders vermek için sahaya çıkacagız. ne yani sen de mi ? olamaz en değerli üyeler gs li değil... ![]() huhaha hiç güleceğim yoktu ismailde her aklı basında üye gibi fb li
|
||
|
||
saat 19,00 da cimboma yeni bir ders vermek için sahaya çıkacagız. ne yani sen de mi ? olamaz en değerli üyeler gs li değil... ![]() huhaha hiç güleceğim yoktu ismailde her aklı basında üye gibi fb li ![]() iste sende fblisin ama degerli degilsin.. ![]() öptüm seni..
|
||
|
||
| lugano 82' kirmizi kart gördü.. abicim bu saattemi gösterilir bu kart..
|
||