|
||
| lugano 82' kirmizi kart gördü.. abicim bu saattemi gösterilir bu kart..
|
||
|
||
saat 19,00 da cimboma yeni bir ders vermek için sahaya çıkacagız. ne yani sen de mi ? olamaz en değerli üyeler gs li değil... ![]() huhaha hiç güleceğim yoktu ismailde her aklı basında üye gibi fb li ![]() dikkat ettiysen orada "DEĞERLİ" sözcüğünü sana kullanmamışım. her değerli üyenin galatasaray lı olması gerekmez elbette. yorum yazarken biraz mantık lütfen. buna dikkat edin. Senin dediğin daha mantıksız geliyor? FB lilerin aklının başında üye olduklarını yazıyorsun. FB lilerin şu ana kadar yaptığı en önemli iş nedir peki? Kadıköy Stadı nın çıkışında Kavga etmek mi? Ben asla takım tutmam. bana söyleyeceğiniz bir laf, söz vs. özel mesaj atın. dikkat çeksin diye başka üyeleri RENCİDE EDECEK davranışlardan kaçıını lütfen. |
||
|
||
| FB:0 - GS:0 maç sona erdi... | ||
|
||
FB:0 - GS:0 maç sona erdi... ![]() mutluyum bu sonuctan.. |
||
|
||
mac 0:0 bitti
|
||
|
||
| biz fenerbahçe olarak turu samiyende'de geçecegimizden eminim. | ||
|
||
biz fenerbahçe olarak turu samiyende'de geçecegimizden eminim. bende eminim
|
||
|
||
bence hic o kadar emin olmayin..
|
||
|
||
geçeriz turu(fb) bir daha bu kadar kötü oynayacak değiliz ya
|
||
|
||
niye?daha kötü oyunlarınız oldu ve olacak da bu kaçınılmaz ![]() ben de memnunum sonuçtan fakat bu oyunla birkaç gol atmamız ve galip ayrılmamız gerekirdi...olmadı ne yazık ki.. anaam kırmızı kartı luganodan başka kim görür zaten??deseler ki fbden biri kırmızı kart gördü.hemen luganodur derim çünkü belli yani.fair play'in f si yok be..ne biçim futbolcu bu?nerde kavga kargaşa orada lugano.hakeme itiraz mı dersin,karşı takımı tahrik edip,başkasının tartışmasına dalarak olay yaratma mı dersin hepsi bunda..sporcu dediğin ahlaklı olmalıysa bu adam sporcu değil. |
||
|
||
| ne kavgalar gördük biz ne atışmalar sataşmalar yumruklar çelmeler!! buysa ölçüt evet lugano bir çok futbolcumuz gibi sporcu değil..ama geçmişi bu kadar iyi sağlam bir futbolcu içinde sporcu değil demek bu kadar basit olmamalı..emreyide biliyoruz alpayıda..hepsi harika yerlerde oynadılar hala oynuyorlar.. maç sonucuna gelirsek..inanılmaz sıkıcı bir maçtı..ben bir derbi havası görmedim..cimbomun baris üstünlüğü vardı..sami yende sonuca ulaşılır umarım.. |
||
|
||
ne kavgalar gördük biz ne atışmalar sataşmalar yumruklar çelmeler!! buysa ölçüt evet lugano bir çok futbolcumuz gibi sporcu değil..ama geçmişi bu kadar iyi sağlam bir futbolcu içinde sporcu değil demek bu kadar basit olmamalı..emreyide biliyoruz alpayıda..hepsi harika yerlerde oynadılar hala oynuyorlar..
maç sonucuna gelirsek..inanılmaz sıkıcı bir maçtı..ben bir derbi havası görmedim..cimbomun baris üstünlüğü vardı..sami yende sonuca ulaşılır umarım.. [/quote evet ya simdiye kadar izledigim en sIkIci macti nedense ![]() |
||
|
||
| Lugano..o adamda iyi niyet zerresi göremiyorum ilk geldiği günden beri..ve adamın niyeti iyi olmadıkça dünyanın en iyi oyuncusu bile olsa gözümde değeri sıfır.bana göre o adamdan sporcu olmaz.... ama genel olarak bence de çok sıkıcı bir maçtı...ah keşke gol atabilseydik |
||
|
||
şimdi öncelikle kavga yada tartışma amacım yok ![]() lugano öylede ümit karan sabri hasan şaş nasıl futbolcu? sütten çıkmış akkaşık değil spor kamuoyu onları biliyor |
||
|
||
| turu geçeceğimizden eminim sonuna kadar FB | ||