|
||
| Fener zor yırttı... | ||
|
||
Lugano..o adamda iyi niyet zerresi göremiyorum ilk geldiği günden beri..ve adamın niyeti iyi olmadıkça dünyanın en iyi oyuncusu bile olsa gözümde değeri sıfır.bana göre o adamdan sporcu olmaz.... ama genel olarak bence de çok sıkıcı bir maçtı...ah keşke gol atabilseydik Lugano ve eduya en güzel cevabı Ümit karan verdi. "Kasablar" demişti edu neysede Lugano'dan futbolcu olmaz.bizim çevremizde Luganoya baltacı yakıştırması yapıldı Luganonun ayağı ardanın yüzünde , Lugano ve hakan el ele , Lugano ümit karanın sırtında bunlar spikerin sözleri ![]() maç çok güzeldi heyecanlıydı.Orkun ilk izlediğimden beri beğeniyorum haksızlık yapıyorlar kalecilerimize. |
||
|
||
biz fenerbahçe olarak turu samiyende'de geçecegimizden eminim. saraçoğlunda geçemediniz samiyen de nasıl olacak o iş... yoksa bir yaşınıza daha mı gireceksiniz
|
||
|
||
biz fenerbahçe olarak turu samiyende'de geçecegimizden eminim. bende eminim ![]() ![]() bosver mervecim kursunlar.. sonucta hayal kurmak bedava..
|
||
|
||
biz fenerbahçe olarak turu samiyende'de geçecegimizden eminim. bende eminim ![]() ![]() bosver mervecim kursunlar.. sonucta hayal kurmak bedava.. ![]()
|
||
|
||
| Fenerbahçe ile Galatasaray 359. kez Fenerbahçe ile Galatasaray arasında bugüne kadar yapılan 358 maçta, sarı-lacivertlilerin galibiyetlerde 135-114 üstünlüğü bulunuyor. Galatasaray ile Fenerbahçe yarın Fortis Türkiye Kupası'nda yapacakları çeyrek final rövanş maçıyla birlikte, tarihlerinde 359. kez karşı karşıya gelecek. |
||
|
||
| Gençlerbirliği: 2 - A.Demirspor: 2 Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Gençlerbirliği, Adana Demirspor ile 2-2 berabere kalarak, yarı finale yükseldi. |
||
|
||
bu kadar felaketten sonra bu maçı alırız yada kalli ye tekmeyi basarız ![]() Bu maç kalli'nin son maçı
|
||
|
||
| Eger bir aksilik olmazsa galatasarayın şampiyonlugu söz konusu.Eger korkulan olursa bu maç Karl Heinz Feldkamp'ın son maçı olabilir... | ||
|
||
Eger bir aksilik olmazsa galatasarayın şampiyonlugu söz konusu.Eger korkulan olursa bu maç Karl Heinz Feldkamp'ın son maçı olabilir... aynen katiliyorum.. ama alicaz bu maci.. |
||
|
||
| Dünyanın en sayılı derbileri arasında olan GALATASARAY-FENERBAHÇE maçı için skor ne olursa olsun tüm CİMBOMDAŞ ları bütün samimiyetleriyle destek vermek adına ALİ SAMİ YEN STADI na bekliyoruz... |
||
|
||
| ben şimdi derbiye kaçıyorum arkadaşlar izleyemeyen arkadaşlara daha sonra anlatırım inşallah. bu maçı alıcaz şüphem yok fenerbahçemden fark bekliyorum açıkçası. |
||
|
||
bende fark bekliyorum yoksa bu kalli başımızda temelli kalli cak |
||
|
||
| Demirören soyunma odasını bastı! beşiktaş rizeyi 3-2 yendi ama elendi demirören soyunma odasını basmış.gülüyorum sadece.birde diyor ki fenerbahçeyi biz yakalarız böylemi. |
||
|
||
Son iki maçımıza bakacak olursak fark bari yemesek derim ama son iki maça bakarak değerlendirme yapmak istemiyorum ![]() Bugün gerçekten futbol oynadığımızı görmek istiyorum..Umarım öyle olur |
||