mor ve ötesi fan sitesi | forum (Arşiv Ana sayfa) => Spor

Konu: fortis türkiye kupası

Sayfa: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9

egemen35 27.02.2008 19:01:14
fener az sonra cimbomu ezcek cimbomluyum ama  Roll Eyes

rumeysa 27.02.2008 19:14:24
Galatasaray 1-0 Fenerbahce..
ama Galatasaraylilar sakin ha sakin erkenden sevinmeyin..
gülme komsuna gelir basina.. bunu yasadik turkcell süper ligde bu hafta..
onun icin lütfen haha Fenere bakin falan demeyin.. Roll Eyes

burakpurple 27.02.2008 19:34:42
gs gol atmış  Lips Sealed

1-0

burakpurple 27.02.2008 21:10:51
Tebrikler Gs ye

kaygusuz 27.02.2008 21:20:30
maçı 90dk. seyrettim hakem maçı batırmadı,katletti.yok böyle bir maç ya hakem hakikaten maçı kaldıramadı.

deborah 27.02.2008 21:47:04
ben,kesin yenilir gs dedim 1-2,ama tam tersi çıktı valla 2-1 yenmişiz...zaten benim dediklerimin hep tersi çıkar  Cheesy kutluyorum kendi takımımı canlarım benim Kiss

-Bir Derdim Var- 27.02.2008 21:52:51
Tebrikler Gs

Asi_GuzeL 27.02.2008 21:55:18
tebrikler galatasaray

"kupa kizi fenerbahce"

kupa efsanesi GALATASARAY :-H

Let-Go 27.02.2008 22:12:38
Süper ötesi bir maçtı..Tebrikler galatasaray.Maç başında Fred Çakmaktaş vardı..kimse anlamadı neden çakmaktaş vardı diye  Grin Fener'in en son aldığı türkiye kupası çakmak taş devrinde olduğu için miş  Grin..hakeme gelince bütün kartlar doğruydu..faullerde biraz abarttı o kadar.Lincoln ne den kart çıktı onu tv den göremedim.Galatasaray'yın 2 . golünü arda mı ümit karan mı attı onuda göremedim.. maç bitti gibi bişe oldu. çok uzattım yav..yendik işte..artık  kupayı almasakta olur.  Cheesy Cheesy Cheesy

immortal_deniz 27.02.2008 22:14:38
Beklediğim oyun geldi Galatsaray'dan her ne kadar sonlara doğru defansa çekilip gol yeseler ve az daha eleniyor olsalar da...
Msnde fenerli arkadaşlar hakemden yakınmışlar.O hakem aynı kartları bize de gösterdi ve çok kolay anlaşılacağı gibi hakem kendisine itiraz edenlere tolerans göstermiyor olay bu.Tabi Fb'de her olayın önde gideni olan Lugano da bundan nasibini aldı ilk olarak.Golden sonra fb oyuncuları zaten iyice sert müdahalelerde bulunmaya başladılar.Hakem hatalı karar verdi mi verdi,hem de çok ama kartlar konusunda haklıydı.
Valla bu maç sonrasında özellikle Volkan'a çok büyük ceza bekliyorum eğer adalet diye bir şey varsa..İnsanlar biraz yenilgiyi de hazmedebilmeliler.Spor ahlakı diye bir şey kalmamış.
Neyse sonuçta biz güzel bir oyun sergiledik.Sonuçtan da memnunuzTebrikler takımım.Hep böyle güzel oyunlar görmek dilekleriyle

İkinci golü ümit attı ziya Cheesy Lincoln'e de volkanla olayı yüzünden çıktı,topu almaya filan gitti ya.

Let-Go 27.02.2008 22:31:00
Maç başladı Lugana kırmızı kart görür dediler..ve gördü..eski den Emre aşık için diyorlardı bunu  Grin

hız 27.02.2008 22:47:47
Tebrikler Gs
artık başınızdan asla gitmeyecek başlara sahip oldunuz))))))

Man on the Moon 28.02.2008 06:18:28
Volkan'ın ne kadar da tırsak olduğunu anladığımız maç oldu Cheesy Lincoln e saldırırken,Ahmed Barusso da Volkan'ın üstüne koşunca paçasını gördüm Volkan'ın Cheesy

Yakalasaydı...Sonunu düşünemiyorum Cheesy

Bir Bjk lı olarak...GS lı kardeşlerime,başarılar diliyorum...Kupayı almasanızda olur.

morvemervesi 28.02.2008 09:11:24
maçın uzun süre hafızalarda iz birakacağına eminim...cüneyt çakır ın bazı bölümlerde her ne kadar elini cebine ABARTILI bir şekilde götürdüğünü düşünsemde kararlarında son derece haklıydı...yalnız maçı gereksiz yere soğutması zaten gergin olan atmosferi dahada çok ısınmasına futbolcuların üzerindeki stresin hatsaflara ulaşmasına neden oldu...sanki bu zemini bir parça ÇAKIR hazırladı...
değinmeden geçemeyeceğim VOLKAN ın LINCOLN u kovaladığı sahne beni bitirdi... Grin

UNUTMADAN!!!
FENERBAHÇE nin yeni yaşını en içten dileklerimizle kutlarız...
CİMBOMDAŞ lar kaç yıl oldu 25 mi  Grin

firat027 28.02.2008 10:26:30
maçın uzun süre hafızalarda iz birakacağına eminim...cüneyt çakır ın bazı bölümlerde her ne kadar elini cebine ABARTILI bir şekilde götürdüğünü düşünsemde kararlarında son derece haklıydı...yalnız maçı gereksiz yere soğutması zaten gergin olan atmosferi dahada çok ısınmasına futbolcuların üzerindeki stresin hatsaflara ulaşmasına neden oldu...sanki bu zemini bir parça ÇAKIR hazırladı...
değinmeden geçemeyeceğim VOLKAN ın LINCOLN u kovaladığı sahne beni bitirdi... Grin

UNUTMADAN!!!
FENERBAHÇE nin yeni yaşını en içten dileklerimizle kutlarız...
CİMBOMDAŞ lar kaç yıl oldu 25 mi  Grin

Hatırladıgım  kadarıyla 26 yıl oldu Grin

Sayfa: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9