|
||
fener az sonra cimbomu ezcek cimbomluyum ama
|
||
|
||
| Galatasaray 1-0 Fenerbahce.. ama Galatasaraylilar sakin ha sakin erkenden sevinmeyin.. gülme komsuna gelir basina.. bunu yasadik turkcell süper ligde bu hafta.. onun icin lütfen haha Fenere bakin falan demeyin..
|
||
|
||
gs gol atmış 1-0 |
||
|
||
| Tebrikler Gs ye | ||
|
||
| maçı 90dk. seyrettim hakem maçı batırmadı,katletti.yok böyle bir maç ya hakem hakikaten maçı kaldıramadı. | ||
|
||
ben,kesin yenilir gs dedim 1-2,ama tam tersi çıktı valla 2-1 yenmişiz...zaten benim dediklerimin hep tersi çıkar kutluyorum kendi takımımı canlarım benim
|
||
|
||
| Tebrikler Gs | ||
|
||
| tebrikler galatasaray "kupa kizi fenerbahce" kupa efsanesi GALATASARAY :-H |
||
|
||
Süper ötesi bir maçtı..Tebrikler galatasaray.Maç başında Fred Çakmaktaş vardı..kimse anlamadı neden çakmaktaş vardı diye Fener'in en son aldığı türkiye kupası çakmak taş devrinde olduğu için miş ..hakeme gelince bütün kartlar doğruydu..faullerde biraz abarttı o kadar.Lincoln ne den kart çıktı onu tv den göremedim.Galatasaray'yın 2 . golünü arda mı ümit karan mı attı onuda göremedim.. maç bitti gibi bişe oldu. çok uzattım yav..yendik işte..artık kupayı almasakta olur.
|
||
|
||
| Beklediğim oyun geldi Galatsaray'dan her ne kadar sonlara doğru defansa çekilip gol yeseler ve az daha eleniyor olsalar da... Msnde fenerli arkadaşlar hakemden yakınmışlar.O hakem aynı kartları bize de gösterdi ve çok kolay anlaşılacağı gibi hakem kendisine itiraz edenlere tolerans göstermiyor olay bu.Tabi Fb'de her olayın önde gideni olan Lugano da bundan nasibini aldı ilk olarak.Golden sonra fb oyuncuları zaten iyice sert müdahalelerde bulunmaya başladılar.Hakem hatalı karar verdi mi verdi,hem de çok ama kartlar konusunda haklıydı. Valla bu maç sonrasında özellikle Volkan'a çok büyük ceza bekliyorum eğer adalet diye bir şey varsa..İnsanlar biraz yenilgiyi de hazmedebilmeliler.Spor ahlakı diye bir şey kalmamış. Neyse sonuçta biz güzel bir oyun sergiledik.Sonuçtan da memnunuzTebrikler takımım.Hep böyle güzel oyunlar görmek dilekleriyle İkinci golü ümit attı ziya Lincoln'e de volkanla olayı yüzünden çıktı,topu almaya filan gitti ya.
|
||
|
||
Maç başladı Lugana kırmızı kart görür dediler..ve gördü..eski den Emre aşık için diyorlardı bunu
|
||
|
||
Tebrikler Gs artık başınızdan asla gitmeyecek başlara sahip oldunuz))))))
|
||
|
||
Volkan'ın ne kadar da tırsak olduğunu anladığımız maç oldu Lincoln e saldırırken,Ahmed Barusso da Volkan'ın üstüne koşunca paçasını gördüm Volkan'ın ![]() Yakalasaydı...Sonunu düşünemiyorum ![]() Bir Bjk lı olarak...GS lı kardeşlerime,başarılar diliyorum...Kupayı almasanızda olur. |
||
|
||
| maçın uzun süre hafızalarda iz birakacağına eminim...cüneyt çakır ın bazı bölümlerde her ne kadar elini cebine ABARTILI bir şekilde götürdüğünü düşünsemde kararlarında son derece haklıydı...yalnız maçı gereksiz yere soğutması zaten gergin olan atmosferi dahada çok ısınmasına futbolcuların üzerindeki stresin hatsaflara ulaşmasına neden oldu...sanki bu zemini bir parça ÇAKIR hazırladı... değinmeden geçemeyeceğim VOLKAN ın LINCOLN u kovaladığı sahne beni bitirdi... ![]() UNUTMADAN!!! FENERBAHÇE nin yeni yaşını en içten dileklerimizle kutlarız... CİMBOMDAŞ lar kaç yıl oldu 25 mi
|
||
|
||
maçın uzun süre hafızalarda iz birakacağına eminim...cüneyt çakır ın bazı bölümlerde her ne kadar elini cebine ABARTILI bir şekilde götürdüğünü düşünsemde kararlarında son derece haklıydı...yalnız maçı gereksiz yere soğutması zaten gergin olan atmosferi dahada çok ısınmasına futbolcuların üzerindeki stresin hatsaflara ulaşmasına neden oldu...sanki bu zemini bir parça ÇAKIR hazırladı... değinmeden geçemeyeceğim VOLKAN ın LINCOLN u kovaladığı sahne beni bitirdi... ![]() UNUTMADAN!!! FENERBAHÇE nin yeni yaşını en içten dileklerimizle kutlarız... CİMBOMDAŞ lar kaç yıl oldu 25 mi ![]() Hatırladıgım kadarıyla 26 yıl oldu
|
||